Inspiration til en værtinde gave til boligindretingen
  • Vi svarer lynhurtigt på mail
  • Gratis fragt til GLS pakkeshop
  • HURTIG OG SIKKER LEVERING

Værtinde gave til boligindretingen

Nedenstående tekst vil du kunne læse om at finde en værtinde gave, som ikke nødvendigvis er en buket blomster, men noget mere personligt og "brugbart" hvis man kan tillade sig at sige det. 

Drop nu blomsterne - de visner alligevel!

Vi bliver alle sammen glade for blomster, og det er den oplagte værtinde gave, selvfølgelig kombineret med en pakke chokolade, eller blot chokoladen for sig selv. Men det er også altid den samme gave vi har med til dem vi holder af, og glæden i deres øjne er stadig stor når du overrækker blomsterne eller chokoladen, men har du overvejet om man kan give noget andet som kan skabe ligemegen glæde? 

Det er en gammel tradition at vi giver blomster, vin eller chokolade når vi er inviteret på middag hos familien, vennerne eller noget helt tredje. Men en værtinde gave kan skam også bestå af andet en blot førnævnte, noget som kan skabe ganske megen glæde og være brugbart over en længere periode. 

Sæt tankerne i blød - en materiel værtinde gave kan skabe megen glæde!

Værtinde gave idé - Nicolas Vahe salt sætTanken om at skrive dette indlæg opstod tidligere, da jeg modtog en besked fra en glad kunde, som havde købt nogle sæt af de populære Nicolas Vahé Krydderier og var blevet så glade for dem, at hun var begyndt at medbring dem som værtinde gave, og det havde simpelhen været så stort et hit hos værten, at det var noget de var begyndt at forære væk.

Sådan et sæt salt fra Nicolas Vahé vil typisk holde 2-6 måneder, alt efter hvor meget man bruger det, og så er det samtidigt utroligt dekorativt, så jeg vil mene at det på mange måde kan slå en bukét blomster! De visner alligevel inden der er gået en uge, og koster sikkert det dobblete af sådan et sæt salte fra Nicolas Vahé. 

Hvis ikke du kender Nicolas Vahé, så vil jeg kort introducere dig. Nicolas er franskmand, og laver goumet mad, og med nogle af de bedste håndplukkede ingredienser laver han nok verdens bedste salte, både smags mæssigt og design mæssigt! 

Tænk ud af boksen - giv værtinden en gave hun vil huske!

Blomster, vin og de andre traditionelle ting er meget flotte, og værtinden bliver formegentlig også meget glad for gaven, samt tanken der ligger bag. Men ugen efter har hun glemt hvad hun fik, og du har god samvittighed over du tog en buket blomster med, og bliv for gudsskyld også ved med at benytte blomster som værtindegave. 

Dog synes jeg du bør kende nogle alternativer til en værtindegave. Noget som ikke visner, bliver drukket, eller spist. En pynte genstand! En boligindretnings-værtindegave. Det behøver ikke koste en bondegård at glæde dine nærmeste. Man kommer langt med 100 kroner hvis man vil købe en lille fin ting til værtinden, som kan pynte i hendes indretning.

Værtindegave idé - håndtegnet illustration

Billedet viser et par smukke håndtegnede personlige kunstprint, som du kan finde her på siden også. Du kan få sådan et af disse fra 75 kroner, og det er meget personligt, og vil typisk passe ind i det fleste hjem. 

Tænk over effekten af din værtinde gave!

Nu når du har læst dette, så vil jeg anbefale dig, at du næste gang du skal til sammenkomst hos veninden, eller hjem til dine forældre at spise at du tænker over dette, og måske overvejer en genstand som kan skabe megen glæde hos den heldige modtager. Jeg taler i hvert fald af erfaring - jeg elsker at få materielle ting frem for en buket blomster.

Ha' en dejlig dag :-)