Sej Design Forhandler - Køb skønt brugskunst fra Sej Design online
  • Vi svarer lynhurtigt på mail
  • Gratis fragt til GLS pakkeshop
  • HURTIG OG SIKKER LEVERING

Sej Design forhandler

Sej Design forhandler

SE HELE UDVALGET FRA SEJ DESIGN HOS DESIGNKATALOGET

Din Sej Design forhandler på internettet

Designkataloget.dk er stolt forhandler af Sej Design. Sej Design er et nyt brand inden for indretningsbranchen, og har formået at skabe noget helt unikt til det danske marked, som er blevet taget imod med åbne arme. 

Designkataloget er Sej Design forhandler, og du er i trygge hænder når du shopper Sej Design hos os. Vi har næsten hele sortimentet fra Sej Design, og derfor vil du hurtigt kunne modtage dine nye produkter fra Sej Design. Vi som forhandler har alle varerne på lager, og derfor vil vi som udgangspunkt altid sende varerne fra dag til dag hvis du bestiller inden klokken 17:00. Dog bør der tages forbehold for travle perioder såsom jul, hvor leveringstiden kan være 2 dage frem for en. 

Vi mener selv, at vi er en af forhandlerne med det største udvalg, men skulle du imod alt forventning ikke kunne finde lige netop det du søger fra Sej Design, så vil vi lægge en ære i at skaffe det til dig. Vi garanterer du har det indenfor 3 hverdage, så du kan rolig kontakte os hvis du mangler noget. Vi træffes nemmest på tlf: +45 51 89 27 57, eller på mail: Info@designkataloget.dk

Sej Design er et ekslusivt brand, med fokus på funktionalitet

Som Sej Design forhandler står vi 110% inde for alle produkterne, og tester gerne så mange af produkterne vi kan, hvilket er din sikkerhed for at de produkter du modtager lever op til en høj standard.

Sej Design har fremstillet nogle produkter i et lækkert materiale, og funktionaliteten er helt i top.

Der findes en hav af anvendelses muligheder med Sej Design produkter

Hvis vi skal tage et lækkert produkt med flere anvendelsesmuligheder, så er opvaskebakken fra Sej Design et godt eksempel. Læs med her

Forhandler af Sej Design opvaskebakke Opvaskebakke fra Sej Design 

Opvaskebakken synes af have begrænsede muligheder, men hvis man er nytænkende, så er der faktisk en rigtig god mulighed. 

Vi har forsøgt at finde en anden anvendelsesmulighed, og vi oplevede en stor succes med at anvende den til fodtøj om vinteren. Når dine sko har sne, eller vand, så vil bakken gribe alt det smeltede vand, og kan nemt tømmes i vasken. 

Dette er blot et godt eksempel på hvordan opvaskebakken kan benyttes. 

SE OPVASKEBAKKEN HER

Som forhandler af Sej Design anbefaler vi

Først skal det lige fastlægges at alle disse varer fra Sej Design er helt fantastiske hver og en. Dog er der selvfølgelig nogle varer som er mere populære end andre.

 

De smarte rektangulære bakker er perfekt til blandt andet opbevaring af Nicolas Vahé krydderier og olier. Den fåes i flere forskellige størrelser, og du finder den under Sej Design kollektionen.

 

Disse æggebærer er også rigtig populære, og det forstår man godt!

De er igen i det klassiske gummi materiale, og er også vildt populære det til minimalistiske hjem. Vi som Sej Design forhandler er i hvert fald faldet helt vildt for dem!

Dækkeservietterne er også utrolig flotte, og meget populære. 

De kan fåes både i et rektangulært design eller i et rundt. 

Det kvadratiske fad på billedet er også rigtig populært.

Vi håber du finder hvad du mangler

Vi er glade for at byde dig velkommen ind i Sej Design universet, og håber du finder lige præcis hvad du står og mangler. 

Du er i trygge hænder hvis du vælger at købe dit Sej Design hos Designkataloget, vi er webshop mærket, hvilket er din sikkerhed for online handel. 

Vi håber du bliver glad for dit nye Sej Design!