Se her hvordan du får din kæreste til at give dig valentines gave!
  • Vi svarer lynhurtigt på mail
  • Gratis fragt til GLS pakkeshop
  • HURTIG OG SIKKER LEVERING

Se her hvordan du får din kæreste til at give dig valentines gave!

De fleste piger kende til scenariet med at gå rigtig meget op i Valentines day, og synes at det er en super hyggelig dag! Det er det bestemt også, og til den perfekte valentines dag, der hører sig selvfølgelig en lille valentines gave til. Den betyder ikke koste alverden, og vi forventer ikke at få en gave i tusindekroners klassen, men det er tanken der tæller. 

Han giver mig ikke valentines gave, hvad gør jeg? 

Du kan desværre ikke tvinge din samlever til at give dig en valentines gave. Desværre, så er dette koncept et amerikansk inspireret, og det har ikke fundet 100% fodfæste i Danmark ENDNU! - Men det kommer stille og roligt, så det er skam ikke umuligt at få din kæreste med på ideen om en hyggelig dag, på denne berømte Valentines day.

Der er forskellige opfattelser af, hvordan valentines dag opleves, og hvorvidt det er nødvendigt at investere i en lille valentines gave. Det kan være svært at overtale ham til at begynde at investere en masse penge i både restaurant besøg, og den efterfølgende hygge hjemme i stuen med stearin lys, og hvad der dertil hører. Der kommer sjældent noget godt ud af at spørge direkte hvorfor han ikke gider, eller blive "fornærmet" over mangel på samme, så den bedste taktik er helt afgjort ikke at bruge tvang. Du skal forsøge at påvirke ham ligeså stille, eller gøre ham interesseret i ideen om en hyggelig valentines dag. 

Giv det tid - det skal nok komme!

Hans interesse i Valentines dag er minimal, og derfor er det ikke noget han forelsker sig i fra dag et. Det kan være en process på et par år at få ham til at synes denne dag er hyggelig. I behøver ikke nødvendigvis at tage ud at spise første gang du introducerer ham for idéen om Valentines dag, men du kan skabe en hyggelig aften hjemme, lave lidt god mad, og hygge lidt om ham. Når denne aften (som har været super hyggelig) så kan du lidt kækt spørge ham "Var det så slemt det Valentines dag?" Så vil han forbavset kigge på dig, og påpege at det da bare var en hyggelig aften sammen, og netop der, der nævner du at det er konceptet i en Valentines dag (selvom det måske ikke er helt korrekt), så indser han nok, at det der Valentines dag ikke er helt så forfærdeligt. 

Næste år - samme taktik, antaget at han ikke selv tager intiativ (sker nok ikke, men man har lov at håbe). Du smører lidt mere tykt på med hyggen, og hans interesse for denne aften stiger, han har måske tænkt på at købe blomster til dig. Du er rigtig fræk, hvis du begynder at se på billeder af dine veninders Valentines gaver, mens han sidder ved siden af, så får han ideer! 

Tredje år - her sker magien. 

Du kan godt begynde i god tid at nævne du glæder dig til Valentines dag. Lad for guds skyld vær med at nævne at i skal lave alt muligt, men blot at du glæder dig til en hyggelig aften. Tankerne om han skal købe en lille valentines gave, eller en buket blomster begynder helt sikkert at snurre rundt på øverste etage, og det kan være du bliver glædeligt overrasket på Valentines dag. 

De gyldne råd: 

  • Du skal ikke påpresse ham Valentines dag - lad det komme naturligt
  • Skab rammerne for en hyggelig aften - han synes med garanti også det hyggeligt
  • Op til Valentines dag, begynd at snakke om hvilke ting du ønsker dig, eller godt kunne tænkte dig - det kan være han tager det til sig! 
  • Ikke hav for høje forventninger - hans tanker om Valentines dag er nok knap så høje som dine
  • Giv det tid - det skal nok komme

Jeg håber du får en fantastisk Valentines aften - tiltrods for manglende gaver, men hvis du giver det tid, så tror jeg på at du nok skal få en lille gave!