Rug Solid forhandler
  • Vi svarer lynhurtigt på mail
  • Gratis fragt til GLS pakkeshop
  • HURTIG OG SIKKER LEVERING

Rug Solid forhandler

Designkataloget forhandler nogle af skandinaviens bedste og flotteste tæpper. 
Du kender formegentlig mærket Rug Solid, som producerer nogle af de flotteste tæpper man overhovedet kan få. Vi på Designkataloget er godkendt Rug Solid forhandler, og det er noget vi er stolte af, da man aldrig bliver skuffet over et tæppe fra Rug Solid. 

Se hele RUG SOLID kollektionen!

Vi forhandler skandinaviens smukkeste tæpper - Rug Solid! 

Rug Solid tæpper er noget vi som sagt forhandler, og det gør vi med den overbevisning, at disse tæpper fra Rug Solid er noget af det skønneste man kan erhverve sig. Vi har testet alle vores tæpper, og kan garantere at de tæpper fra Rug Solid som vi forhandler er i overtruffen kvalitet. Tæppernes størrelse kan dog variere op til 3-5%, da alle tæpperne er håndlavede. 

Historien bag disse tæpper er også fantastiske, blandt andet delen med genbrug, og hvordan de tænker på miljøet - vi opfordrer til at du går ind på Rug Solid kollektionen, og læser teksten i bunden af siden, som forklarer helt præcist hvad, og hvem Rug Solid er. 

 

Som forhandler har vi også favoritter!

Som forhandler af Rug Solid har vi også vore klare favoritter. Nedenfor vil du kunne finde nogle af de tæpper som vi har oplevet den største interesse for, og dette er ikke ubegrundet. Tæpperne er simpelhen fantastiske i sit design!

Ovenstående tæpper er et klart bevis på at den nordiske stil, og det smukke design overtrumfer alt. Elegancen og det minimalistiske design er outstanding, og man kan ikke bebrejde nogen for at elske disse skønheder af tæpper! 

Vi forhandler også Rug Solid plastik tæpper, som er en elegant og alternativ måde at have et tæppe i entréen. Ofte vil sådan et normalt bomuldstæppe have tendens til hurtigt at blive beskidt, hvorimod et tæppe fra Rug Solid i plastik er nemmere at gøre rent, og oftere mere dekorativt. 

Sikkerhed frem for alt - Sikker Rug Solid Forhandler

Vi ved at sikkerhed og trygheden ved online handel er afgørende, og vi har derfor ladet os Webshopmærke, som er din garanti op til 10.000 kroner. 
Vi garanterer en super service, og som Rug Solid forhandler er vi klar til at svare på alle dine spørgsmål du måtte have. Vi glæder os til at betjene dig!