Alt om historien bag Designkataloget.dk
  • Vi svarer lynhurtigt på mail
  • Gratis fragt til GLS pakkeshop
  • HURTIG OG SIKKER LEVERING

Om Designkataloget.dk

Designkataloget er en dansk webshop, som har fokus på kvalitetsdesign, samt boligindretning i absolut topkvalitet til fornuftige priser. 

Vi stræber altid mod at levere en god kundeservice samt at gøre kunden tilfreds med sit køb. Du er altid velkommen til at skrive til os på info@designkataloget.dk, såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl om et produkt. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Vi bestræber os hos Designkataloget på altid at have styr på den danske mode, og på den måde tilpasse vores sortiment, så det passer til lige præcis dit behov. Vi har derfor valgt at tilbyde lidt til enhver smag, hvilket resulterer i et bredt, men nøje udvalgt sortiment.
Hver dag arbejder vi med at finde nye produkter til Designkataloget, og vi ønsker derved at være din foretrukne webshop når det kommer til nips og boligudsmykning.

Designkataloget er præget af moderne, samt kvalitetsbevidste produkter, og vi sælger kun produkter, som vi selv har testet, og kender kvaliteten på.
Designkataloget blev stiftet i slutningen af 2014, med en passion om at tilføre det danske marked noget unikt. Vi arbejder hver dag på at udvide vores sortiment og øge din tilfredshed ved at besøge vores side. Service er vores top-prioritet, og du bliver som kunde ved os behandlet så godt vi overhovedet mestre det!                                                                 

Vi vil med glæde være din foretrukne webshop, når du mangler interiør til hjemmet. Om du kigger efter dyre produkter, eller bare en lille nips til vindueskarmen, så er Designkataloget.dk lige siden for dig.
Skulle du have et specielt ønske til et produkt, eller noget du synes vi mangler, så lægger vi en ære i at finde lige præcis det produkt som du efterspørger.        

Vi byder dig velkommen til Designkataloget, og håber derved at du finder det, som lige præcis du søger, hvis ikke hører vi gerne fra dig. 

Vi glæder os til at betjene dig.

Designkataloget har været i følgende medier:   

 

Vores webshop er webshop mærket, hvilket er din garanti for sikker online handel.