Køber du boligindretning på nettet? Læs med her hvorfor du bør købe bo
  • Vi svarer lynhurtigt på mail
  • Gratis fragt til GLS pakkeshop
  • HURTIG OG SIKKER LEVERING

Køber du boligindretning på nettet? Læs med her hvorfor du bør købe boligindretning på nettet!

Gør som mange andre, og køb boligindretning online.

Det kan være du allerede handler dit bolig interiør på nettet, eller det kan være du overvejer at begynde på at handle på nettet, men føler dig lidt usikker? På siden nedenfor finder du i hvert fald en række svar på hvad du får, hvis du handler dit boligindretning på Designkataloget.dk.

Hvis du vælger at handle dit boligindretning hos designkataloget, så kan du forvente at modtage noget nær den bedste service der findes online. Vi bestræber os i hvert fald på at yde den bedst mulige service, sådan at du som forbruger kan handle trygt, og føle at der bliver taget hånd om alle de spørgsmål som måtte opstå.

Det kan være du kender scenariet med at du her en kold aften, efterår eller vinter sidder i din stue, og nyder en dejlig kop kaffe, og kigger på vindueskarmen der ser lidt bleg ud. Det er nemlig rigtigt, det er ved at være tid til at hygge lidt om hjemmet igen, og du har den unikke mulighed at gøre det direkte fra sofaen. Du kan i fred og ro kigge hele sortimentet af nips og interiør til boligindretningen igennem, uden at skulle stå i kø i den lokale Ikea.

Du kan trygt købe boligindretning hos Designkataloget!

Hos Designkataloget kan du finde kvalitetsmærker til foræringspriser, som kun gælder for dig der handler på nettet. Vores førsteklasses varesortiment kan du finde mærker som House Doctor, Rug Solid, Nicolas Vahé, Kreafunk, og meget mere. Du har også en unik mulighed for at erhverve dig nogle unikke plakater, som er produceret med henblik på at blive forhandlet på Designkataloget, og derved give dig muligheden for have noget, som ingen andre har.

Vi har nogle garantier hos Designkataloget, som gør det ideelt for dig at handle hos os (Dem kan du læse nedenfor). Blandt andet har vi pris-, leverings- og tilfredshedsgaranti, som gør at du kan være helt sikker på altid at få den nødvendige service når du handler hos Designkataloget. Vi kalder det for nettets smarteste samt sikreste måde at handle boligindretning på.

GARANTIER

Tilfredshedsgaranti

Vi vil kun have tilfredse kunder!
Vi gør alt som står i vores magt for at du er tilfreds når du handler hos designkataloget, derfor kan du blot returnere din vare hvis du ikke er tilfreds med den.

Prisgaranti

Vi garanterer at du finder nogle skarpe priser på boligindretning. Prisen på fragten er også presset i bund, og vi har kun 18 kroner i fragt, og du får det leveret lige til døren af Post Danmark. 

Leveringsgaranti

Vi garanterer super hurtig levering. Bestiller du dine varer inden klokken 17, så afsendes de samme dag, og du burde modtage dagen efter hvis alt går som smurt hos Post Danmark.

Er du stadig i tvivl om det er sikkert at handle boligindretning på nettet, eller om det er ”bøvlet” værd hvis du er ny til dette. Så hold dig endeligt ikke tilbage med at kontakte os. Du kan ringe os op på 51 89 27 57, eller sende os en email.

Vi synes i hvert fald at du skal prøve bare en gang at handle boligindretning på nettet! Vi garanterer at det bliver en succes!

Nicolas Vahé specialiteter logo