Hvad kan du forvente at få i gave på Valentines dag?
  • Vi svarer lynhurtigt på mail
  • Gratis fragt til GLS pakkeshop
  • HURTIG OG SIKKER LEVERING

Hvad kan du forvente at få i gave på Valentines dag?

Der er ikke noget konkret svar på hvad man rent faktisk kan forvente at modtage som gave. Eller kan man overhovedet forvente at modtage en gave på denne amerikansk inspirerede dag? Meningerne er mange, og tilhængerne til Valentines dag er også en folkemængde som stadig er i undertal, men hvis du allerede ved at din partner er fan af denne hyggelige aften, så kan vel som pige også forvente at modtage en mindre gave? 

Det kan dog være svært præcist at sætte forventningerne korrekte, og man kan hurtigt ende med at blive skuffet - man forventer at gaven er stor, men det er jo ikke din fødselsdag, så man kan ikke forvente at valentines gaven er en kæmpe gave, men du kan jo være blandt de heldige! 
Nogle får gaver til 100 kroner, og andre til 1000 kroner, og derfor kan det være meget svært at forvente hvad du får i gave på Valentines dag, HVIS du overhovedet får en gave.
En gave til 100 kroner kan dog være mindst ligeså fin som en til 1000 kroner - det er jo tanken der tæller, husk det! 

Men som pige, der har man ofte en idé om hvor vidt ens kæreste eller mand har intentioner om at investere tid og penge i denne dag, og man kan ofte lure hvor meget interesse Valentines dag har i din kærestes øjne. 

Forvent altid mindre og bliv positivt overrasket!

Vi ved alle sammen, at det på ingen måde er fedt at blive skuffet når det kommer til gaver, du tror han har købt den helt nye Marc Jacobs parfume, men det endte med at være et gavekort på noget massage, som han nu engang selv har valgt at stå for! (Helt ærligt) Men forestil dig nu det scenarie, at du har forventet at modtage et gavekort på en gang massage, eller en biograf tur, og han har valgt at flotte sig rigtig meget, og har købt den eftertragtede parfume fra Marc Jacobs. Hvordan tror du selv du ville reagere? Du vil selvfølgelig blive rigtig glad! OG er det ikke bare mange gange bedre end at bilve skuffet.

Opsumering!

  • Bliv glad for det du får! - alt andet er tåbeligt :-) 
  • Forvent mindre, og enten får du hvad du forventede, ellers bliver du positivt overrasket. 
  • Sæt forventningerne lavt - du har trods alt ikke fødselsdag.
  • Det er tanken der tæller, og ikke pengene der brugt. 
  • Du må gerne prøve at indirekte forklare hvad du ønsker dig, måske tager han det til sig, men forvent mindre.

Hvis du slet ikke får en gave af din kæreste, så foreslår jeg at du læser indlægget om hvordan du får din kæreste til at give dig en valentines gave

Held og lykke med den dejlige dag