House Doctor Produkter Til Under 100 Kroner
  • Vi svarer lynhurtigt på mail
  • Gratis fragt til GLS pakkeshop
  • HURTIG OG SIKKER LEVERING

House Doctor Produkter Til Under 100 Kroner

Nemlig – hvem ønsker ikke et godt tilbud?

Her får du en liste med 4 af de mest populære produkter fra House Doctor, alle sammen til en pris på under 100 kroner.

Du kender med garanti House Doctor, og har måske allerede flere af deres produkter stående i hjemmet, men det er bare lidt som om man aldrig kan få helt nok. Produkterne som vi har fundet til dig, kan alle sammen fås på designkataloget, som er online webshop med fokus på brugskunst. Alle vores produkter er nøje udvalgt igennem vores store ’know-how’ og passion for design samt boligindretning.

Vi har forsøgt at finde fire produkter fra House Doctor, som henvender sig til en bred målgruppe – og bemærk endnu engang, at alle produkter fås til under 100 kroner.

For at gøre det dejlig overskueligt for dig, så har vi valgt at stille produkterne op én efter én.

Produkt nummer 1)

Stribet Vasketøjspose Fra House Doctor.

Denne vasketøjspose er vores helt store bestseller på designkataloget. Vi har oplevet en stor interesse for produktet, og har næsten ikke kunnet følge med på lageret. Men det er bestemt heller ikke noget at sige til – vasketøjsposen er stilren, elegant og super flot, også fås den til en rigtig god pris på 99 kroner.

Vasketøjsposen kan også bruges som opbevaring af puder og tæpper i stuen eksempelvis, eller på børneværelset til legetøj. Se mere om den stribet vasketøjspose på designkataloget her.

Vasketøjspose Til Under 100 Kroner

Produkt nummer 2)

Sailor Stripes Vase (House Doctor Vase)

Denne vase er en nyhed i vores varesortiment på designkataloget. Vi er meget imponeret af dens design og stil. Vasen har kant og er super præsentabel i hjemmet. Samtidig fås vasen til en skarp pris på 99 kroner. Se nedenstående billede af vasen, og lad dig blive inspireret. Ellers læs mere om vasen på designkataloget her.

House Doctor Vase Under 100 Kroner - Nyhed

Produkt nummer 3)

Udklipsholder Fra House Doctor

Tre sjove og hyggelige udklipsholdere til hjemmet. Ud over de er super brugbare til opbevaring af diverse kvitteringer, noter eller blot huskesedler, så har de et pænt design – lige sådan som vi kender House Doctor. Bemærk man får tre udklipsholdere til en samlet pris på 59 kroner. Læs mere om disse brugbare udklipsholdere her.

Produkt nummer 4)

Messingbelagt Lysestage Fra House Doctor

En messingbelagt lysestage der imponerer de fleste. Et unikt og gennemført design, gør at den kommer til at fremstå meget eksklusiv og stilren. Lysestagen passer ind i de fleste hjem, og allerbedst er prisen på 99 kroner. Hvis du kunne have interesse i lysestagen fra House Doctor, så kan du læse mere om den ved at klikke på dette link.

House Doctor Lysestage Under 100 Kroner

Dette var en kort gennemgang af 4 House Doctor produkter til under 100 kroner. Vi håber det har været en brugbar guide, og du har kunnet finde noget ny brugskunst til dit hjem.

Se hvad vi ellers kan tilbyde på designkataloget ved at gå videre til vores webshop her. Vores passion er blot den samme som din, nemlig brugskunst og boligindretning, så lad os dele den sammen.

Tak fordi du læste med.