Gaveideer samlet et sted - Gaveinspiration på Designkataloget
  • Vi svarer lynhurtigt på mail
  • Gratis fragt til GLS pakkeshop
  • HURTIG OG SIKKER LEVERING

Gaveideer

På Designkataloget skal det være nemt at finde den perfekte gave. Følg et af nedenstående link, som relaterer sig til det køn, eller ærinde som passer til dit gave indkøb.

Det skal være nemt at købe gave. Vi har inddelt kategorier i følgende rækkefølge:

Samt i forskellige prisklasser: 

Læs nedenstående uddrag for hver kategori. Klik på den kategori, som du ønsker at se og linket fører dig automatisk videre. 

Til hende:

Det er ikke altid nemt at finde den perfekte gave til hende. På Designkataloget har vi givet en række bud på attraktive gaveidéer, som forhåbentlig rammer plet. Vi går ind for design af høj kvalitet, hvilket gør at selv den mest kritiske kvinde vil få sine forventninger indfriet hos os.  

Til ham:

Vi er helt enige i, at det kan være svært at finde gaven til hende. Dog gør helt samme scenarie sig gældende, når gaven til ham skal findes. Igen har vi samlet en række produkter, som bedst egner sig til det maskuline udtryk. Valget er ikke nemt, så tag et kig på vores udvalg og bliv inspireret til at træffe det rigtige valg.

Julegave: 

Julegaven er rigtig vigtig. For mange er det årets fest, så det er naturligvis afgørende med den rigtige gave. Vi har forsøgt at finde produkter, der både egner sig til ham og hende. Overrask selv den mest kræsne familiemedlem med en gave fra Designkataloget. Endvidere hjælper vi dig gerne med eventuelle spørgsmål, eller andet som relaterer sig til denne kategori. 

Værtindegave:

Du er inviteret til fest hos naboen, men har ikke en idé om at hvad du skal tage med som værtindegave. Den bedste måde at påskønne invitationen på, er at tage et kig på Designkataloget, som har samlet en række værtindegaver, der er tilpasset et jævnt budget hvor de fleste kan være med. En værtindegave behøver ikke at være noget ekstraordinært, men det må gerne signalere, at man har tænkt over tingene. 

Bryllupsgave:

Man skal til bryllup, men har ingen idé om hvad man skal give brudeparret. Ofte bliver beslutningen aldrig helt gennemtænkt, og man ender med at komme med noget parret alligevel ikke rigtig får brugt. I stedet for vil vi anbefale dig, at tage et kig i vores bryllupsgave kategori, som formegentlig meget hurtigere kan gøre dig klogere på hvilken gave det skal være. Vi bestræber os på at finde design og kvalitet til ordentlige priser, hvilket i den grad kommer til kende her. Se vores forslag her. 

Dkk 1-99: 

Billigt design - hvad mere kan man ønske sig? Pris og kvalitet hænger som oftest sammen, men somme tider kan man faktisk være ekstremt heldig og finde nogle rigtig fine designervare til næsten ingen penge. I denne kategori kan du finde stilrene plakater, flotte produkter fra House Doctor, samt anerkendt nips fra danske brands. Se udvalget. 

Dkk 100-199: 

Mange shopper inden for et bestemt prisleje. På Designkataloget har vi gjort det nemt for dig, ved at samle alle vare der tilhører prisen mellem Dkk 100 til 199 her. På den måde er du sikker på, at du kun finder produkter, som er inden for de rammer du kigger efter. Generelt er det mere brugervenligt, og du kan som kunde hurtigere vurdere om produktet er aktuelt for dig.

Dkk 200 - 299:

Find din gave næste gave hos os. Dette udvalg omfatter alt lige fra lækre læder tæpper og pæne plakater, til knivholder og knagerække. Find det hele i kollektionen her.  

Dkk 300 - 450: 

Gør boligen unik  og lækker med stilfuldt bolig tilbehør til boligen. Om det er dig selv, eller en gave du er på udkig efter, så finder du rigtig mange lækre vare i denne kategori. Design behøver ikke at koste flere tusinde kroner. I denne kollektion finder du mange anerkendte brands, samt produkter til en rigtig god pris. Bliv inspireret og se udvalget ved at følge linket.