En unik plakat er produceret af storartet hjem
  • Vi svarer lynhurtigt på mail
  • Gratis fragt til GLS pakkeshop
  • HURTIG OG SIKKER LEVERING

En unik plakat er produceret af storartet hjem

Du læste helt rigtigt - er du ude efter en unik plakat, så er storartet hjem svaret.

Gå direkte til webshoppen og læs mere om storartet's plakater HER!

Selve tanken bag storartet hjem ligger i bund og grund i ordet 'storartet'. Plakaterne har et unikt design og finish, som gør at de skiller sig ud fra markedet. På designkataloget forhandler vi ligeledes også disse unikke plakater, som med garanti også kan pryde din bolig. Men hvad er det egentlig storartet hjem kan, siden de formår at producere illustrationer og posters, som er unikke og eftertragtede. 

Det er vigtigt at understrege, at en unik plakat ikke nødvendigvis behøver at være ekstremt detaljeret. Faktisk formår man at skabe langt mere unikke plakater ved at bibeholde et enkelt, minimalistisk og stilrent design - og netop disse tre kriterier mestrer storartet hjem. Nedenfor har vi kort beskrevet nogle af de kompetencer storartet hjem besidder, samt en storartet plakat. 

Stikord til hvad en storartet plakat kan, og hvordan den på sin måde er unik. 

  • En unik plakat er aldrig kedelig, men mange gange er det vigtigt at man bevare det minimalistiske i sit design. 

  • Plakater fra storartet hjem er hårdt arbejde, og passion for boligindretning samt design. 

  • Unikke plakater er mange gange bedre uden alt for mange detaljer. 

  • En flot plakat får man fra storartet hjem. Hver plakat har sit eget 'touch', hvilket man også oplever i vores sortiment. 

  • Design og plakater er begge to meget omskiftelige - det betyder også, at man altid kan forvente nye flotte illustrationer her på shoppen. 

  • Storartet er blot et storartet ord, og der ligger i den grad interesse og glæde bag hvert produkt. 

Denne serie af unikke plakater er dog ikke for alle! Det er til dig, som gerne kunne tænke sig en plakat med et fantastisk flot og enkelt design, samt at have en unik plakat, som ingen andre har. Følelsen af at have et plakat design hængene i sit hjem, som ingen andre har, altså en unik plakat er noget der taler for sig selv. Den følelse som kommer når din veninde, familie eller andre dejlige mennesker kommer på besøg og spørger hvor den flotte plakat er fra, fordi den har de ikke set før! Det er et fantastisk tegn på at en unik plakat er designet af Storartet hjem, og derfor kan du med stolthed gå rundt med tanken om at din plakat er unik!

Vi lader billederne tale for sig selv, med flotte design plakater fra os til jer. 

Citat plakat fra storartet hjem Unik plakat fra storartet hjem

 

Unik plakat med stil fra storartetPlakat fra storartet hjem

 Se mere af storartet's plakater ved at gå direkte til vores webshop HER!