Dekorér en romantisk seng til Valentines Day
  • Vi svarer lynhurtigt på mail
  • Gratis fragt til GLS pakkeshop
  • HURTIG OG SIKKER LEVERING

Dekorér en romantisk seng til Valentines Day

Valentinsdag er en festdag for kærlighed blandt kærester eller par. Valentines Day bliver fejret den 14. februar hvert år. Denne dag er opkaldt efter 2 tidligere kristne martyrer ved navn Valentine. På det tidspunkt, hvor skik og kærlighed begyndte at udvikle sig, blev denne dag forbundet til romantik og kærlighed. Det hele skete omkring tidspunktet hvor Geoffrey Chaucer levede i højmiddelalderen. Valentines day fejres i næsten alle hjørner af verden, takket være den store markedsføring og reklame. Desuden er det godt at vide, at der opstår en dag, hvor elskende muligvis kan genoplive den gamle flamme, hvis lysene er brændt ud.

Romantisk Valentines day seng

De fleste mennesker du spørger, vil med stor sandsynlighed svare, at de ikke tror på Valentinsdag, og at du ikke behøver en dag for at fejre den storslåede ting kaldet kærlighed. Men der er mange dybe tanker bag at denne dag fejres. Man fejrer kærligheden der er opstået mellem to individer, og vi fejler kærligheden denne dag i Valentine navnet. 

Rigtig mange mennesker vælger ikke at gøre noget ud af Valentines Day, og det er ærgerligt, da denne dag faktisk er en dejlig dag i samråd med din elskede.
Du bør gøre noget ud af denne dag, og noget så simpelt, som at udsmykke soveværelset romantisk, er helt klart en billig, men meget effektiv måde at "hylde" den skønne dag. 

Projekt romantisk soveværelse på Valentines day!

1. Belysning kan være et meget effektivt middel til at krydre den romantiske stemning i jer begge to. Hold belysningen mousserende, dæmpet og skab den hyggelige ramme for en dejlig aften. 

2. Stearinlys kan fremkalde følelser af intimitet. De virker også stress formindskende, og gøre dig mere fokuseret på kærlighed og stearinlys. Også, de giver et romantisk look til rummet. Desuden bør de samles i mange hjørner i rummet for den bedste effekt.

3. Hvis du benytter loftslyset i rummet, så er det meget vigtigt, at du bruger nogle pærer som kan dæmpes, da det kan ødelægge megen hygge med for kraftig belysning. 

4. Desuden bør man placere spejle på en sådan måde, at det vil afspejle det blødgjorte lys. Dette vil give mere dybde til dit soveværelse.

5. Man bør vælge sådanne vinduetsgardiner eller forbindinger, som er plys, dragende og mørkt, så det kan bremse udefra kommende lys, eller nogen form for støj, som kan gribe ind i den romantiske stemning, der er forhåbenligt er opstået. 

6. Også den pynt du har valgt at bringe i sengen, lad det være rosenblade eller andet, som kan fremskynde den romantiske stemning. På alle måder bør du vælge elementer, som kan fremme den romantiske appel.

7. Sengen er naturligvis omdrejningspunktet for den hyggelige aften i soveværelset. Alle de hyggelige elementer du har valgt til rummet, er selvfølgelig en del af dette, men sengen er omdrejningspunktet for en perfekt aften. Silke kan være det perfekte stof til sengen, det vil give en afslappende komfort i sengen, hvilket gør det hele hyggeligt og sexet. 

8. Hvis silke er for dyrt, og man mener at det sprænger budgettet for sådan en dag, så kan satin, som er en form for bomuld også benyttes. Du behøver ikke betale en arm for materialet, og man kan godt tilføre sengen komfort uden at skulle betale mange penge for stoffet. Det er både hyggeligt, og luksuriøst som disse bomuld satin lagner besidder.

Må du have en hyggeligt aften - vil du forkæle hende med en lille sød gave, så vil jeg meget gerne anbefale noget jeg personlig har testet mange gange som gave. 
En uendelighedskalender, eller evighedskalender om man vil, er noget som de fleste har haft stor succes med at give som gave, så det er mit bedste råd.