Billig brugskunst på Designkataloget
  • Vi svarer lynhurtigt på mail
  • Gratis fragt til GLS pakkeshop
  • HURTIG OG SIKKER LEVERING

Billig brugskunst

Er du på udkig efter billig brugskunst, så kig med her …

Billig brugskunst behøver nødvendigvis ikke være et udtryk for ”dårlig kvalitet” eller kedelige standardiserede produkter. Tværtimod, der findes et hav af forskellige brands, som producerer kvalitets brugskunst, til gunstige priser. Faktisk har vi samlet flere af disse produkter på webshoppen Designkataloget.dk, hvor du kan finde et bredt spænd mellem de lidt dyrere produkter, men også de billigere, alt sammen til boligen.

Undersøgelser har vist, at brugskunst på flere områder skaber en følelse af at føle sig hjemme i sit eget hjem. Et hjem hvor du ikke inddrager nips og brugskunst i din indretning, vil hjemmet sansynligvis virke koldt, og der ville mangle den varme stemning. 
Derfor vil vi på det kraftigste anbefale, at du tilfører dit hjem en masse smukt og flot brugskunst. 

Billig brugskunst i én god kvalitet!

For at gøre processen lidt nemmere for dig, som læser, så har vi samlet nogle unikke og flotte brugskunst produkter, som gør sig godt både på prisen, men også kvaliteten. Forneden er der 5 forskellige produkter, samt en kort beskrivelse af produktet. Vi garanterer så meget, at hvert enkelt produkt koster under 100 kroner.

  • Bambus kurv: Elegant og stilren sort bambus kurv fra House Doctor. Eminent til opbevaring af diverse småtinger, eller magasiner og aviser. Kurven fås til KUN 79 kroner – Så få styr på dine sager, og få fingrene i denne lækre kurv.
  • Skøn vasketøjspose: En vasketøjspose der virkelig formår at sælge sig selv. For kun 99 kroner, får man én vasketøjspose, som både har et flot og æstetisk ’look’, hvor den samtidig med er super praktisk. Ud over vasketøjskurv, har vi fået flere fifs om, at vores kunder faktisk også bruger den som opbevaringspose på børnenes værelser til legetøj eller bamser.
  • Storartet Plakat: Yes, en plakat fra danske Storartet Hjem. Lige nu er der 50% på denne flotte plakat, hvilket du kan få den til en ekstra skarp pris på 75 kroner. Mangler dine vægge lidt kant og design, så tag et kig nærmere på dette fine tilbud.
  • Den bedst solgte Plakat: Plakaten de fleste vil have stående i hjemmet – fra kun 75 kroner kan det også blive din. Det beskrives bedst som billig brugskunst. Danmark plakaten er blevet revet væk, men bare rolig, det er stadig ikke for sent. Denne plakat fortjener et kig, og helt sikkert også en plads i dit hjem.
  • Nicolas Vahé Salte: Flot og billigt brugskunst behøver ikke nødvendigvis kun bruges til indretning. Det har Nicolas Vahé i hvert fald bevist. Produkter der ikke kun lever op til de flestes designkrav, men altså også de flestes smagsløg. Alle elsker Nicolas Vahé, og vi mener efterhånden at hans salte er en absolut ’must have’ vare i køkkenet. Så pift køkkenet og maden op for kun 79 kroner.

Flot Danmark PlakatElegant vasketøjspose House Doctor

Vi håber ovenstående kunne give dig et indblik i, hvad billig brugskunst kunne være. Og bemærk, endnu engang understreger vi, at vi ikke sælger vare, som vi ikke selv kender kvaliteten på, eller har testet i eget hjem, så derfor kan du roligt shoppe løs hos os. God fornøjelse. :)

Besøg designkataloget her og se alle vores vare.