Kreafunk aHead serien - Lær mere om headsettet og specifikationer her
  • Vi svarer lynhurtigt på mail
  • Gratis fragt til GLS pakkeshop
  • HURTIG OG SIKKER LEVERING

Det unikke ved Kreafunk aHead serien

Kreafunk aHead har indtaget Danmark med storm

Kreafunk som startede for et par år siden, har i flæng udvilket en række produkter, som overgår mange af deres konkurrenters. Hvorfor er det de overhaler nogle af deres konkurrenter på noget så simpelt, som et headset? 

Kreafunk udviklede deres headset aHead med en mission om at ændre markedet, samt måden du oplever musikken på. Et godt headset skal ikke nødvendigvis være sort og kedeligt. Kreafunk har formået at skabe noget unikt med deres headset. Man har blandet det formidable design som aHead har fået, og kombineret det med noget nær den bedste lyd man kan finde. Blot denne kombination bør være grund nok til at man skal eje et par, men der ligger altså mange flere funktioner og velovervejede elementer i dette populære headset. 

Ikke nok med det flotte design, så har Kreafunks aHead headset også en række funktioner, som også kan følge med de andre konkurrenters headset. Nedenfor er samlet nogle af de funktioner som Kreafunks aHead headset besidder:

  • 24+ timers batterilevetid 
  • Bluetooth forbindelse
  • Fuldt funktionsdygtigt 'knappe' system
  • Indbygget mikrofon, så du kan snakke i telefon.
  • Knapper til at tage telefonen når den ringer
  • Knapper til at skifte musikken (også i Spotify)

Så efter at have læst dette om headsettet aHead, er du i hvert fald blevet klogere på, hvorfor netop dette headset fra Kreafunk er blevet så populært på relativt kort tid. 

Hvis du valgte at erhverve dig et aHead headset fra Kreafunk, jamen så ville du med garanti ikke blive skuffet, da kvaliteten, lyden og designet er noget af det bedste der findes til prisen.

Bliv inspireret af flotte billeder af aHead headsettet!

aHead kreafunk headset         Kreafunk aHead headset i hvid         Kreafunk aHead headset i hvid         Kreafunk aHead headset i hvid hos designkataloget         Kreafunk aHead headsettet i hvid farve         Skaberne bag Ahead headsettet fra Kreafunk

 

Du kan se headsettet her ved at gå til webshoppen, her kan du også læse mere om headsettet.