Har du behov for hjælp?

Send os en mail…

Hvor ofte opdateres tilbudende? +

Antallet af produkter i hver kategori, samt brand opdateres på timebasis.

Hvilke webshops kommer tilbudende fra? +

Vi sammenligner tilbud fra en bred vifte af danske webshops. Du kan finde en komplet oversigt over vores samarbejdspartnere her

Hvordan finder jeg den største besparelse? +

Du kan bruge søgefunktionen, samt knappen på forsiden til at kategorisere produkterne efter størst besparelse. Du kan også trykke her, så kan du se de produkter med størst besparelse.

Hvordan købes produkterne på tilbud? +

Du skal blot trykke på "Gå til produktet". Så vil du blive viderestillet til den webshop, som har det ønskede produkt på tilbud.

Hvorfor er der tilbud på alle varer? +

Det er helt bevidst! Vi samler nemlig kun tilbud fra anerkendte webshops i Danmark. På denne måde er du fri for at Google rundt for at finde de bedste tilbud, da de alle sammen er samlet her. Du kan dog ikke købe produkterne på Designkataloget.dk - her skal du trykke på knappen "Gå til produkt", hvorefter at du kan købe hos den enkelte forhandler.

Er Designkataloget sikkert at bruge? +

Vi sælger intet hos Designkataloget, men henviser blot til de bedste tilbud inden for boliginteriør hos anerkendte webshops. Derfor er Designkataloget hel sikker at anvende, da vi intet information skal bruge fra dig for at du kan benytte vores service.