Gaveideer til veninde

Hvis du er på udkig efter en veninde gave, så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet et hav af forskellige gaveideer til din veninde i denne guide, hvor vi vil hjælpe dig med at finde den bedste veninde gave.

Listen over gaveideer til veninde indeholder gaver i mange forskellige prisklasser, så er der noget for alle. Vi har fundet mange forskellige bud på gode veninde gaver, som du kan lade dig inspirere af.

Under listen over veninde gaver har vi lavet en guide, så du kan finde den bedste veninde gave. Her finder du bl.a. gaveideer til veninden der har alt, og personlige gaver til din veninde. Hvis du kunne tænke dig at give din veninde en stor gave, så kan du med fordel slå dig sammen med andre veninder, som også giver en veninde gave.

Gaveideer

Hele landet

Pris: Fra 475,00 kr.

Ansigtsbehandling

Giv en selvforkælelsesgave til din vendinde i form af en ansigtsbehandling. Behandlingerne indeholer alt fra let make up, plejende cremer og let massage. Behandlingen er afslappende, og det er en god måde at komme lidt væk fra hverdagen.

Pris: 489,00 kr.

Cozy Elektrisk Varmetæppe Deluxe

Fryser din veninde altid? Så kunne en god veninde gave være dette Cozy Elektrisk Varmetæppe, som har 9 forskellige temperaturniveauer. Materiale er blød koralfleece, som er et super behageligt materiale.

Pris: 299,00 kr.

LED fakkel med bluetooth højtaler

LED faklen med indbygget bluetooth højtaler kan både skabe en god stemning indenfor og udenfor. Faklen skaber en hyggeligt atmosfære, og den bliver nemt ladet op via USB. Der medfølger flere slags ”fødder” til faklen, så den også kan stikkes direkte i et blødt underlag.

Thyholm, Midtjylland

Pris: Fra 299 kr. /pers

Østerssafari i Limfjorden

Hvis din veninde er glad for østers og naturen, så er et østerssafari en perfekt gave. Oplevelsen er inkl. champagne og tilberedning af de indfangede østers. Få frisk luft og vind i håret med denne guidet tur på 2-3 timer.

Pris: 799,00 kr.

RecoverGun Go

Massagepistolen er en god gave til veninden, som ofte har ømme muskler. Pistolen er lille, kompakt og kraftfuld, og er det perfekte værktøj til at løsne musklerne på egen hånd. Der medfølger forskellige hoveder, som egner sig til godt til forskellige muskler.

Pris: 279,00 kr.

Snug Rug – Tæppe med ærmer

Snug Rug er en hybrid mellem et tæppe og en trøje. Tæppet har nemlig ærmer, så din veninde slipper for at tage tæppet af, når hun skal bruge sine hænder. Det er den perfekte gave til veninden, som godt kan lide at læse en bog eller strikke med et tæppe på.

Pris: 499,00 kr.

Snug Rug Hoodie

Giv din veninde en oversized hoodie, som også fungerer som et tæppe. Snug Rug Hoodie er lavet af fleece, som både er et blødt og varmt materiale. Hoodien er oversized, så din vendine kan føle sig godt tilpas, når hun har den på. Denne hoodie kan få en hvilken som helst dag til at føles som søndag.

Pris: 119,00 kr.

Personliggør Toblerone

Har din veninde en sød tand, og kunne du godt tænke dig at give hende en personlig gave? Så kan du personliggøre en Toblerone til veninde, hvor hendes navn kommer til at stå på indpakningen. Det er både en sjov, sød og personlig gave, som din veninde helt sikkert vil kunne lide.

Flere steder i landet

Pris: 249,00 kr. /pers

Spadag hos Kurbad Limfjorden

Giv din veninde en spadag, hvor hun kan komme helt ned i gear og mærke sig selv. Kurbad Limfjorden har et stort spa- og wellness center med moderne faciliteter. Der er mulighed for tilkøbe mad, drikke og behandlinger på stedet.

Pris: 129,00 kr.

Chokoladebomber til Varm Chokolade

Hvis din vinde er glad for varm chokolade, så vil hun blive rigtig glad for disse chokoladebomber. Chokoladebomberne som indeholder minimarshmallows laver en kop varm mælk om til en kop smagfuld varm chokolade.

Middelfart, Syddanmark

Pris: 255,00 kr. /pers

Bridgewalking Lillebælt

Er din veninde glad for højder og oplevelser, så vil hun helt sikkert synes af Bridgewalking over Lillebælt er et hit. Som det eneste sted i Europa er bridgewalking i 60 meters højde blevet en mulighed ved Lillebælt. Turen er guidet, og den tager omkring 2 timer at gennemføre.

Flere steder i landet

Pris: Fra 299,00 kr. /pers

Flødebollekursus

Er din veninde glad for madlavning og flødeboller? Så er et flødebollekursus lige hende. Din veninde lærer, hvordan hun laver lækre hjemmelavet flødeboller. Der er smagsprøver undervejs, og så får din veninde også flødeboller med hjem efter endt kursus.

Pris: 279,00 kr.

Wax & Wick DIY – Lav dit eget duftlys

Hvis din veninde er glad for DIY projekter, så vil dette Wax & Wick DIY duftlys ramme plet. Gaven indeholder alt din veninde skal bruge for at lave hendes eget duftlys. Lyset er lavet af soya, og der medfølger 2 æteriske olier, som tilføjer duft til lyset.

Pris: 369,00 kr.

Zenkuru Sammenklappeligt fodbad

Forkæl din veninde med lidt wellness i hjemmet i from af et sammenklappeligt fodbad fra Zenkuru. Fodbadet kvikker fødderne op med vibrationer, IR-varme og masserede luftbobler. Fodbadet klappes nemt sammen, så det nærmet ikke fylder noget.

Pris: 299,00 kr.

Arcoroc Brio Champagneglas 6 stk.

Giv din champagne-glade veninde 6 stk. flotte champagneglas fra Arcoroc Brio. En god champagne fortjener at blive serveret i de rette glas, som komplimenterer den gode smag fra champagnen. Glassene er lavet af det fineste hærdet glas, som giver glassene et indbydende og flot udtryk.

Pris: 129,00 kr.

Spralla Den Selvrørende Kop

Gør det nemt for din veninde at lave en kop kaffe eller varm kakao med den selvrørende kop fra Spralla. Koppen fra Spralla er udstyret med en propel, som nemt blander indholdet i koppen. Koppen bliver drevet af 2 stk. AAA batterier, så du slipper for at skulle rører rundt med en ske. Koppen er både en sjov og praktisk veninde gave.

Pris: 129,00 kr.

Personliggjort Marabou Chokoladeæske

Hvis din veninde er helt pjattet med smagen af Marabou, så er denne personlige Marabou Chokoladeæske tæt på den perfekte veninde gave. Chokoladeæsken er hjerteformet, så din veninde rigtig kan mærke kærligheden. Den søde, personlige og kærlige gave vil din veninde helt sikkert blive glad for.

Flere steder i landet

Pris: Fra 295,00 kr. /pers

Cocktailkursus

Er din veninde glad for cocktails, og kan hun godt lide selv at lave dem? Så er dette cocktailkursus, som du finder flere steder i landet, den perfekte veninde gave. På kurset lærer hun, hvordan hun laver velsmagende og flotte cocktails, og der er selvfølgelig indlagt smagsprøver undervejs.

Pris: 449,00 kr.

Zenkuru Nakkemassage

Zenkuru massageapparat egnet sig specielt godt til musklerne omkring nakken, men det kan snildt bruges på resten af kroppen. Apparatet giver en dyb og nænsom massage, samtidig med at den afgiver varme til musklerne. Massageapparatet kommer med 3 forskellige hastigheder.

Nimtofte, Midtjylland

Pris: Fra 350,00 kr. /pers

Spadag hos Lübker

Lad din veninde trække stikke fra den travle hverdag med en spadag hos Lübker. Dagen byder på fri adgang til wellnesscenteret som indeholder spa og fitness. Der er mulighed for dampende og varme bade, ligesom der også er mulighed for tilkøb på stedet.

Pris: 124,00 kr.

Cozy Slippers

Sørg for at din veninde aldrig fryser på fødderne med disse Cozy Slippers, som kan kan varmes op i mikrobølgeovnen. Futterne er nemlig udstyret med varmeposer, som kan holde fødderne varme i op til 2 timer. Sutskoene er lavet i et blødt materiale, som giver god komfort omkring fødderne.

Pris: 199,00 kr.

Stjernetegns-halskæde

Giv din veninde et personligt smykke, hvor hendes stjernetegn er indgraveret i vedhænget. Indgraverigen er udsmykket med funklende Preciosa krystaller, hvilket giver stjernetegns-halskæden et flot udtryk. Halskæden kommer både i guld og sølv, så der er noget for enhver smag.

Flere steder i landet

Pris: Fra 145 kr. /pers

Brunch

Er der en bedre måde at starte dagen på end at spise en god brunch sammen med din veninde? Giv en brunch som gave til din veninde, hvor i kan hygge med god mad og kaffe/te. I kan nyde hinandens selskab og vende verdenssituationen, mens i fylder jeres maver med lækker mad.

Pris: 245,00 kr.

Brewbarrel Bryg Dit Eget Øl

Hvis din veninde elsker øl, så kunne dette sæt måske være den perfekte veninde gave. Sættet indeholder alle ingredienser til at lave øllet, der skal blot tilføjes vand. Der er mulighed for at vælge mellem 2 forskellige øltyper, og efter 7 dage er der ca. 5 liter færdiglavet øl.

Pris: 199,00 kr.

KitchPro Portabel Smoothie-blender

Denne Smoothie-blender fra KitchPro er en fleksibel og portabel mikser, som din veninde kan have med overalt. Mikseren er batteridrevet, og den bliver nemt opladet vha. USB. Mikseren er stærk nok til at knuse is og frosne bær, og så kan den anvendes ca. 18 gange efter fuld opladning.


Pris: 279,00 kr.

Intex Flamingo Mega Luftmadras

Hvis din veninde er en rigtig vandhund, som helst ikke giver op fra vandet, så kunne hun måske godt bruge en mega Flamingo Luftmadras. Flamingoen er både et sjovt og praktisk indslag, når turen går til stranden eller poolen.


Pris: 119,00 kr.

Minivaffeljern til Hjerteformede Vafler

Er din veninde glad for vafler? Så kunne dette minivaffeljern meget vel være den perfekte veninde gave. Vaffeljernet er hjerteformet, så din veninde kan lave lækre hjerte-vafler. Det lille vaffeljern producerer en vaffel på 3-5 minutter, og så fylder det nærmest ikke noget i køkkenet.

Køb den bedste gave til din veninde

Det er ikke altid nemt at finde den bedste gave til din veninde, for den skal helst vise at du holder af din veninde, og du sætter stor pris på jeres venskab. Du er selvfølgelig interesseret i at finde en gave til din veninde som hun bliver glad for, når hun åbner den. Det kan godt tage lidt tid, men det er det hele værd, når gaven bliver åbnet.

Når gaven bliver åbnet, så kan du være sikker på, at din veninde kan mærke hvor meget energi der er blevet lagt i købet. Det er vigtigt, at gaven afspejler jeres venskab, som vi gætter på, at du sætter pris på. Vi har derfor lavet denne guide, hvor du kan finde inspiration til den helt perfekte gave til din veninde. 

Disse typer gaver kan du købe til din veninde

Det kan være svært at komme i gang med søgningen efter den den perfekte veninde gave, men det er godt at komme i gang i god tid. Vi har derfor fundet en række forskellige gave typer, som du med fordel kan overveje at give til din veninde.

Du kender din veninde bedst, og derfor har du også de bedste forudsætninger for at finde en god gave til veninden. Denne guide indeholder et bredt udvalg af forskellige gaveideer til din veninde, så du kan finde inspiration til den bedste veninde gave.

Oplevelsesgaver til veninde

Oplevelsesgaver er noget som næsten alle mennesker sætter pris på, da det altid er rart at kunne tænke tilbage på en god oplevelse. Når du skal finde en gave til din veninde, så kan du med fordel overveje at give en oplevelse som i kan dele sammen. Der findes en lang række forskellige oplevelsesgaver, så der er helt sikker noget, som passer til din veninde.

Oplevelsesgaver som du kan dele med din veninde er et godT valg, da i sammen kan se tilbage på en dejlig oplevelse som i har haft sammen. Uanset i hvilken anledning gaven skal gives, så er oplevelsesgaver altid relevante. Der findes som sagt mange forskellige typer af oplevelser, så du kan være sikker på, at der er noget til enhver smag.

Vi har fundet en række forskellige oplevelsesgaver, som kan være en rigtig god veninde gave. Husk at en oplevelse ikke behøver at koste mange penge for at være god! Du kan med fordel bruge vores forslag som inspiration til at finde den perfekte veninde gave.

Forslag til oplevelsesgaver til din veninde:

Flødebollekursus – er en god oplevelsesgave som dig og din veninde kan dele sammen. Det er både en sjov og praktisk oplevelse, hvor i lærer at lave lækre og velsmagende flødeboller. Der er smagsprøver undervejs, og efter endt kursus får i flødeboller med hjem. Der er flødebollekurser over hele landet.

Find et flødebollekursus her.

Sushikursus – er en god gave til veninden, som godt kan lide sushi. Tag sammen på et sushikursus, hvor i vil blive undervist af en professionel sushikok. I laver jeres egen sushi, og så slutter kurset med fællesspisning. Dette er den perfekte gave til veninden som elsker sushi og madlavning.

Find sushikursus her.

Spadag – er en rigtig wellness gave, som i med sikkerhed vil kunne nyde sammen. Kom væk fra den travle hverdag og gear ned med en dejlig spadag sammen. Der findes mange hoteller i Danmark, hvor det er muligt at tage en spadag. Spadag er en af de bedste veninde gaver, da det indbyder til maksimal afslapning.

Find spadag her.

Vinsmagning – er en gave som taler til smagsløgene, og så bliver disse smagninger ofte kombineret med noget mad. Det er god oplevelsesgave til den vinglade veninde, da det er en oplevelse som i kan nyde sammen. Der bliver holdt vinsmagninger mange forskellige steder i det danske land, så der er sikkert et arrangement tæt på jer.

Find vinsmagninger her.

Det er vores bud på nogle gode oplevelsesgaver til veninden som i kan dele sammen. Der findes dog ufattelig mange andre oplevelsesgaver, som du kan give i gave til din veninde. Hvis der ikke er nogle af vores bud, som passer til din veninde, så kan du finde endnu flere på truestory.dk.

Sjove gaver til veninde

Det er altid sjovt at give en sjov veninde gave. Det er dog ikke alle veninder som synes, at sjove gaver er et hit. Har dig og din veninde et friskt forhold, hvor i ofte laver sjov med hinanden, så kunne en sjov gave være en rigtig god veninde gave. Der findes rigtig mange sjove gaver derude. Vi har derfor fundet nogle bud på sjove gaveideer til veninde, som du kan lade dig inspirere af. 

BeanBoozled Jelly Beans – er en sjov veninde gave, men det kan også gå hen og blive en anelse ulækkert. Der er nemlig 10 forskellige farver med 20 forskellige smage, og det er ikke alle originale smage. Tag chancen og spin hjulet. Det kan både smage af fersken, men du kan også være uheldig, at det smager af bræk.

Find BeanBoozled Jelly Beans her.

Lightning Reaction Reloaded Reaktionsspil – er et spil for 2-4 personer, og det er hylende morsomt. Det er et reaktionsspil, hvor det handler om at reagere hurtigt. Den person som reagere langsomst bliver straffet med et stød, så det handler om at have nerver af stål.

Find reaktionsspillet her.

Sjove gaver kan være ufattelig mange forskellige ting, da ordet sjovt er svært at definere. Du har det uden tvivl godt med din veninde, da du kigger på gaveideer til hende. Du kender hende bedre end os, så du ved hvad hun synes er sjovt. Det er ikke sikkert at vores 2 bud har ramt plet, så derfor kan du finde endnu mere inspiration her.

Selvforkælelse til veninde

Selvforkælelse er generelt en god gave, da det er vigtigt, at vi mennesker husker at forkæle os selv. Det er også en rigtig god veninde gave, da din veninde skal huske at give hende selv noget kærlighed. Selvforkælelse kan være rigtig mange forskellige ting, og det hænger i høj grad sammen med, hvad der får din veninde til at føle sig tilpas og slappe af.

Hvis din veninde er glad for at komme ud og spise, så kunne haven til din veninde eventuelt være en tur på restaurant eller café. Hvis din veninde har et yndlingssted, så kan du med fordel give hende en tur ud og spise på dette specifikke sted. Synes du at i skal prøve noget nyt, så kan du finde en masse muligheder over hele landet på her.

Det er de færreste, som ikke sætter pris på en spadag eller måske ligefrem et spa ophold. Det er den ultimative selvforkælelse, hvor der er mulighed for at komme helt ned i gear og give krop og sjæl ro. Der er oftest mulighed for diverse behandlinger, hvilket f.eks. kunne være massage som løsner de ømme muskler op. Hvis din veninder er til spa og wellness, så kan du med fordel finde et sted tæt på jer lige her.

Personlig gave til veninde

En personlig gave til veninden kan være en rigtig god gaveide, da det viser, at din veninde betyder rigtig meget for dig. Personlige gaver er unikke, hvilket din veninde helt sikker vil synes er fedt. Det tager oftest noget længere tid at finde en god personlig gave, men det viser også, at du har lagt meget arbejde i gaven.

Vi ved godt, at det kan være svært at finde en god personlig gave til din veninde. Derfor har vi fundet nogle rigtig gode bud på en god personlig gave til din veninde. Det er dig der kender din veninde bedst, så du ved hvad hun vil sætte pris på at modtage.

Stjernetegns-halskæde – er en rigtig god og personlige gave til din veninde, som godt kan lide at gå med halskæde. Halskæderne fås både i sølv og guld, og så er de lavet i forskellige designs, så der er helt sikkert en der passer til din veninde. Halskæderne er stilrene og moderne, og så koster de ikke særlig meget.

Custom plakat med eget print – er en god mulighed for at give din veninde en unik og personlig gave. Det kan være, at i har fået taget et godt billede sammen, som fortjener at komme på en plakat. Du kan uploade dit billede inde på hjemmesiden, og se hvordan plakaten vil se ud med det valgte billede.

Gave til veninder der har alt

Det kan være svært at finde en veninde gave til veninden der har alt. Det er ikke nødvendigvis en nem opgave at slippe kreativiteten løs, når den perfekte gave skal findes. Det vil vi rigtig gerne hjælpe med, og derfor har vi fundet nogle gode gave til veninden der har alt.

Der er ikke nogen mennesker der har alt, også selvom de selv siger det. De mangler altid noget. De ved det bare ikke endnu. Vi er lige kommet med nogle bud på personlige gaver til veninden, som også er gode gaver til veninden der har alt.

Oplevelsesgaver er også rigtig gode gaver til veninden der har alt. Oplevelser kan man ikke få nok af, og det er altid spændende at prøve nye ting. Så hvis du er på bar bund med gaveideer, så kan du med fordel finde en oplevelse, som i måske kan dele sammen. Der findes rigtig mange oplevelser derude, så du kan måske finde inspiration længere oppe på siden, hvor vi har skrevet om oplevelsesgaver til veninde. 

Indflyttergave til veninde

Er du blevet inviteret til housewarming hos din veninde, så skal du da have en indflyttergave. En indflyttergave kan være rigtig mange ting, men det er ofte en lidt billigere ting. Hvis du skal finde en indflyttergave til din veninde, så kan du med fordel finde en praktisk gave.

En indflyttergave skal dog ikke være praktisk. Den kan i den grad også være sjov fjollet, så man er sikker på at stemningen bliver god til indflytterfesten. Du ved uden tvivl mere om hvad din veninde synes er sjovt end vi gør, men vi har fundet nogle praktiske og sjove bud på en god indflyttergave til veninden.

Mini diffuser med mulighed for aroma – er både en lidt sjov og praktisk indflyttergave til veninden. Den stilrene mini diffuser kan mindske tørheden i rummet, hvilket giver et dejligt indeklima. Det er muligt at tilføje aromaer til den lille vandbeholder, så der kan dufte godt hos veninden. Diffuseren slukker automatisk, når der ikke er mere vand i beholderen. Din veninden vil uden tvivl blive glad for denne gave, som heller ikke er særlig dyr.

Chokoladebomber til varm chokolade – er en sjov og lækker gave til din veninde, som godt kan lide varm chokolade. Inde i chokoladebomberne gemmer der sig små minimarshmallows, som tager hjemmelavet varm chokolade til next level. Chokoladebomberne forvandler varm mælk til en rigtig lækker kop varm chokolade.

Avocadp slicer 3-i-1 – er den perfekte indflyttergave til veninden, som elsker avocado. Avocado sliceren hjælper din veninde med at skære, tage stenen ud og slice avocadoen. Dette køkkenredskab vil uden tvivl være en god og praktisk indflyttergave til veninden.

Der findes ufattelig mange muligheder, når det kommer til at købe en indflyttergave til veninden. Vi er nu kommet med vores bud på gaver til veninden, som lige er flyttet. Hvis der ikke lige er noget der matcher din veninde, så kan du evt. kigge efter andre gadgets.

Gave til veninde behøver ikke være dyr

En god veninde gave behøver i den grad ikke at være dyr. Det er muligt at finde rigtige mange god gaver til sin veninde, som ikke koster særlig mange penge. Beløbet man giver for varierer meget fra anledning til anledning, og derfor har vi fundet gaveideer i mange forskellige prisklasser.

En gave til 100 kr kan være mindst ligeså god som en gave til 500 kr. Desuden så findes gaveideer til veninde i alle prisklasser. Oplevelsesgaver kommer f.eks. i enormt mange forskellige prisklasse, og de behøver i princippet ikke koste mere en transportomkostninger. En oplevelse kan i bund og grund være en tur til et bestemt sted i Danmark, hvor i går en lang tur sammen og får snakket med hinanden. 

Gadgets er en anden gave til veninde, som heller ikke behøver koste særlig mange penge. Der findes ufattelig mange forskellige sjove og praktiske gadgets på markedet, og der er helt sikker et gadget som din veninde vil sætte pris på at modtage.

Gave til veninde der skal ud og rejse

Skal din veninde på en længere rejse, og vil du gerne ønske hende god tur og give hende en lille gave? Så kan du med fordel give hende en lille gave, som hun kan bruge på hendes tur. Der findes rigtig mange gode gaveideer til denne anledning, og det kunne f.eks. være en powerbank, så din veninden altid har strøm på mobilen.

Du kan også sørge for at din veninde har maksimal komfort under hendes rejse med et rejsesæt som består af en sovemaske og nakkepude. Der findes rigtig mange mulige gaveideer til veninden der skal ud og rejse, som hun vil sætte pris på at modtage.

Gave til bedste veninde

Når du skal finde en gave til din bedste veninde, så har du en stor fordel. Du kender din bedste veninde næsten bedre end hun kender sig selv, så du har de bedste forudsætninger for at finde en gave, som hun vil blive rigtig glad for. Vi har dog fundet nogle gode gavetyper, som vi tror din bedste veninden vil sætte pris på.

Oplevelsesgaver til din bedste veninde er en rigtig god gaveide. I har sikkert allerede rigtig mange gode oplevelser sammen, men hvorfor ikke få endnu flere. Der findes rigtig mange gode oplevelser for 2, som f.eks. kunne være et madlavningskursus. Det kan være alt fra et sushikursus til et flødebollekursus. I kan også tage på et spa ophold sammen, hvor i virkelig får tid og ro til at pleje jeres venskab.

Personlige gaver til din bedste veninde er også en rigtig god gaveide, da det viser at din veninde betyder rigtig meget for dig. I har helt sikkert fået taget rigtig mange billeder sammen, og hvorfor ikke forevige det i en plakat? Lav en custom plakat med eget print og giv den som gave til din veninde. Det er en helt unik og personlig gave, som din veninde med sikkerhed vil blive glad for.

Brug listen til inspiration og tænk ud af boksen

Vi har lavet den lange liste med gaveideer til din veninde, men der findes selvfølgelig rigtig mange andre gaver derude. Der er helt sikkert gaveideer på vores liste, som matcher din veninde. Synes du dog ikke at der lige umiddelbart er noget på listen, så brug den som inspiration til at finde den perfekte veninde gave. 

Din veninden kan helt sikkert mærke, hvis du har brugt lang tid på at finde den rigtige gave, og det vil hun helt sikkert sætte pris på. Hvis du starter i god tid, så skal du nok finde den helt rigtige gave til din veninde.

Seneste artikler