Gaveideer til mor

Find et hav af forskellige gaveideer til mor i vores guide til at finde den perfekte gave til mor. Mor har skænket dig livet, så det er vigtigt, at du finder en gave som din mor bliver rigtig glad for. Vores liste over gaveideer til mor indeholder derfor mange forskellige gavetyper, så du kan finde den perfekte gave til din mor.

Vi har sørget for gaveideer til mor i alle prisklasser, så der er noget som passer til alle anledninger. Listen indeholder nogle af de mest populære gaver, som du kan give til din kære mor. Det er dog dig der kender din mor bedst, så du har de bedste forudsætninger for at vurdere om hun bliver glad for gaven.

Under listen over gode gaver til mor finder du en guide, hvor du bl.a. kan finde inspiration til en personlig gave til mor. Kunne du godt tænke dig at give din mor en stor gave, så kan du med fordel slå dig sammen med søskende, far eller anden familie som også synes og gaveideen til mor.

Gaveideer til mor

Flere steder i landet

Pris: 249,00 kr. /pers

Spadag hos Kurbad Limfjorden

Giv mors krop og sind ro med en spadag hos Kurbad Limfjorden. Giv hende mulighed for at skubbe hverdagen til side og kom helt ned i gear i det store spa- og wellnesscenter med moderne faciliteter. Der er mulighed for at tilkøbe behandlinger, mad og drikke på stedet.

Middelfart, Syddanmark

Pris: 255,00 kr. /pers

Bridgewalking Lillebælt

Se tingene fra fugleperspektiv og oplev den smukke natur omkring Lillebæltsbroen. Lillebælt er det første sted i Europa, hvor Bridgewalking i 60 meters højde er blevet muligt. Mærk suset i maven med en guidet tur på ca. 2 timer.

Hele landet

Pris: 699,00 kr. /pers

Helikoptertur med HeliCompany

Giv mor en rundflyning med helikopter fra udvalgte byer over hele landet. Du er 100% sikker på en vinduesplads, så der er god udsigt fra start til slut. Alle piloter er uddannede og certificerede, så turen bliver både sjov og sikker.

København K, Hovedstaden

Pris: 300,00 kr. /pers

Ølsmagning hos Mikkeller

Mikkeller Baghaven byder på en eksklusiv ølsmagning. Baghaven brygger ‘Wild Ales’ og ‘Danish Shipyard Ale’ med Danske ingredienser. Smag 5 forskellige øl på en 2 timer ølsmagning inkl. rundvisning i Baghaven.

Taastrup, Hovedstaden

Pris: Fra 445,00 kr. /pers

Indoor Skydiving Copenhagen Air Experience

Skydive uden at befinde sig i 4000 meters højde. Indoor skydiving giver mulighed for at ophæve tyngdekraften og give følelsen af at være i frit fald. Oplevelsen er guidet fra A-B, og instruktørerne sørger for sikkerhed og gode råd.

Pris: 1.849,00 kr.

Bestway Kahawi oppustelig SUP Board

Hvis mor er en rigtig vandhund, så vil et oppusteligt SUP Board fra Bestway Kahawi være et godt valg. Boardet er nemt at bære, samtidig med at det har styrke som et hårdt surfbræt. Der medfølger alt udstyr til at komme i gang med at paddle.

Pris: 299,00 kr.

Arcoroc Brio Champagneglas 6 stk.

En god champagne fortjener at blive serveret i nogle flotte champagneglas. Arcoroc Brios champagneglas er lavet i en form, som yder sit bedste for den gode smag. De er fremstillet i noget af det fineste hærdet glas, hvilket giver dem et flot udtryk.

Pris: 799,00 kr.

RecoverGun Go

En massagepistol er det perfekte apparat til at løsne musklerne på egen hånd. Der følger en række forskellige hoveder med, som kan lindre smerte og muskelømhed i kroppen. Den kompakte massagepistol er nem at have med på farten, så mor altid kan løsne sin stive muskler.

Pris: 499,00 kr.

Sportsbuddy Vision V1

Akivitetsuret fra Sportsbuddy er fyldt med fede specifikationer som pulsmåler og tracking af søvn. Der medfølger en app, som gør det muligt at personliggøre uret og få notifikationer direkte på håndleddet. Uret er en træningsfavorit hos IFORM, så det vil ikke skuffe din aktive mor.

Pris: 699,00 kr.

Mobil Hængekøje

Hængekøjen er den perfekte løsning, når der skal slappes af udenfor. Den mobile hængekøje kan slås ud på mindre end 1 minut, og så er den super nem at transportere rundt. Hængekøjen vejer under 10 kg, og kan klare op til 110 kg.

Pris: 229,00 kr.

Powerbank med solceller

Gør opladningen af den mobile enhed nem og bæredygtig med denne powerbank, som er drevet af solceller. Powerbanken har en indbygget og kraftfuld lommelygte, og med dens 10.000mAh kan den lade en smartphone helt op ca. 5 gange.

Pris: 299,00 kr.

LED fakkel med bluetooth højtaler

LED faklen kan både bruges indenfor og udenfor, og så er den tilmed en bluetooth højtaler. Faklen er god måde at skabe en hyggelig stemning på terrassen en varm sommeraften. Der medfølger 2 forskellige slags ”fødder”, så der er mulighed for at sætte LED faklen direkte i jorden.

Pris: Fra 1099,00 kr.

Personlig kuffert med eget navn

En lidt anderledes personlig gave er denne CAB Copenhagen kuffert, hvor det er muligt at mor får trykt sit navn. Kufferten bliver derfor unik og personlig, og så bliver den også super nem at finde i lufthavnen. Det er muligt at købe den personlige kuffert i 3 forskellige størrelser.

Pris: Fra 199,00 kr.

Personlige design selv plakater

Design en personlig plakat, som beskriver din mor og jeres forhold. Der findes mange forskellige muligheder for at personliggøre forskellige plakater. En design selv plakat er den perfekte gaveide, som din mor helt sikkert vil sætte pris på.

Hele landet

Pris: Fra 475,00 kr.

Ansigtsbehandling

Forkæl din mor med en afslappende ansigtsbehandling. Behandlingerne indeholder alt fra plejende cremer, let make up og ansigtsbehandling. Oplevelsen sænker kroppens stressniveau ved at komme helt ned i gear med lidt selvforkælelse til krop og sjæl.

Pris: Fra 299,00 kr.

Mor smykker

Giv din mor flotte smykker, som knytter sig til hendes flotte titel. Du finder et bredt udvalg af forskellige vedhæng og halskæder, som både fås i sølv og guld. Der er et bredt sortiment af forskellige motiver indgraveret i de forskellige vedhæng.

Pris: 489,00 kr.

Cozy Elektrisk Varmetæppe Deluxe

Klager din mor ofte over temperaturen i hjemmet? Så er dette lækre elektriske varmetæppe som er lavet af fleece den perfekte gave. Der er 9 forskellige temperaturniveauer, så mor altid kan holde varmen.

Pris: 1199,00 kr.

Zenkuru Vægttæppe

Zenkuru har lavet dette bløde vægttæppe, som vejer 5,5 kg. Tæppet er stort og hyggeligt, og så er det et flot element i indretningen. Vægttæppet kan hjælpe din mor med trække stikket og få ro i kroppen efter en lang dag på arbejdet.

Thyholm, Midtjylland

Pris: Fra 299 kr. /pers

Østerssafari i Limfjorden

Kom på en rolig oplevelse i den danske natur i form af en østerssafari i Limfjorden. Oplevelsen er inkl. champagne og tilberedning af østers. Det er en guidet tur på 2-3 timer, hvor en af Danmarks mest fornemme delikatesser skal lokaliseres.

Pris: 279,00 kr.

Snug Rug – Tæppe med ærmer

Kan din mor godt lide at sidde i sofaen og bruge sin hænder til f.eks. at læse eller strikke? Så er dette Snug Rug den perfekte gave til mor. Det er et tæppe, som har ærmer. Din mor kan bruge sine arme uden at tæppet falder ned.

Pris: 79,00 kr.

Varme Uldsokker

Det er ikke rart når fødderne fryser, og det synes din mor heller ikke. Disse uldsokker fra uldhuset er lækre og varme, og så er de lavet i 80% ren ny uld i bedste kvalitet. Sokkerne er både slidstærke og gode til at holde fødderne varme.

Pris: 499,00 kr.

Snug Rug Hoodie

Er det en hoodie eller et tæppe? Det er en hybrid, og den er superblød. Snug Rug Hoodie er perfekt, når der skal slappes af i hjemmet. Den lavet af fleece, som både er blødt og varmt. Hoodien er oversized, så din mor kan føle sig godt tilpas i denne hybrid.

Pris: 119,00 kr.

Personliggør Toblerone

Er din mor glad for Toblerone chokolade? Så vil hun uden tvivl blive glad for denne personlige Toblerone, hvor hendes navn kommer til at stå på. Det er en sjov, sød og personlig gave til mor.

Pris: 299,00 kr.

Lil Davinci Tegningeramme

De flotte tegninger til mor fortjener et bedre sted end køleskabet. Denne Lil Davinci passer perfekt til A4 papirer, og så kan den rumme op til 50 tegninger. Rammen fås i 3 forskellige farver, og så kan rammen både hænge og stå.

Pris: 129,00 kr.

Chokoladebomber til Varm Chokolade

Hvis din mor er glad for varm kakao, så er chokoladebomber den perfekte gave til mor. Bomberne er prikken over i’et, når der skal nydes en kop varm kakao. Inden i chokoladebomberne gemmer der sig nemlig bløde og lækre minimarshmallows.

Pris: 279,00 kr.

Wax & Wick DIY – Lav dit eget duftlys

Hvis din mor er kreativ og glad for lys, så er dette Wax & Wick DIY lys lige noget for hende. Din mor får alt hun skal bruge for at lave sit helt eget duftlys. Der medfølger to forskellige æteriske olier, som giver duften til det fine duftlys.


Pris: 369,00 kr.

Zenkuru Sammenklappeligt fodbad

Giv din mor et sammenklappeligt fodbad, så hun altid komme på et lille wellness ophold. Lad din mor kvikke sine fødder op med vibrationer, masserende luftbobler og IR-varme efter en lang dag med mange skridt.


Pris: 269,00 kr.

Gaveæske kærlighed

Hvem vil ikke blive glad for en gaveæske kærlighed? Giv din mor gaveæske, som er sprængfyldt med kærlighed og sukker. Gaveæsken indeholder en masse lækkerier, som vil give din mor et smil på læberne.


Pris: 129,00 kr.

Personliggjort Marabou Chokoladeæske

Marabou chokolade har en unik smag, som langt de fleste mødre synes om. Hvis din mor er glad for Marabou, så har du nu mulighed for at give hende en unik og personlige chokoladeæske fra Marabou. Æsken er hjerteformet, så din mor ved, at du elsker hende.


Pris: 449,00 kr.

Zenkuru Nakkemassage

Giv din mor mulighed for at få massage hver eneste dag. Zenkuru har lavet dette massageapparat, som masserer nakkemuskler dybt og nænsomt, samtidig med at den også afgiver varme. Apparatet kan bruges til hele kroppen, og den byder på 3 forskellige hastigheder.


Pris: 124,00 kr.

Cozy Slippers

Sørg for at din mor aldrig fryser på fødderne med disse Cozy Slippers. De er udstyret med varmeposer, som giver din mor mulighed for at varme dem i mikrobølgeovnen. Sutskoene er lavet i et meget blødt materiale, som giver den bedste komfort omkring fødderne.


Pris: 129,00 kr.

Spralla Den Selvrørende Kop

Nu kan din mor spare skeen væk. Koppen fra Spralla er udstyret med en propel, som uden problemer mikser væske og pulver. Udskift dit dovne krus, og lad koppen drevet af 2 stk. AAA batterier gøre arbejdet. Det er en sjov og praktisk gadget, som din mor vil blive glad for.

Flere steder i landet

Pris: Fra 299,00 kr. /pers

Flødebollekursus

Hvis din mor er glad for madlavning og flødeboller, så er et flødebollekursus lige hende. Kurset tager et par timer, hvor instruktørerne underviser i fremstillingen af flødeboller. Der er mulighed for smagsprøver undervejs, og efter endt kursus får din mor flødeboller med hjem.

Nimtofte, Midtjylland

Pris: Fra 350,00 kr. /pers

Spadag hos Lübker

Træk stikket for en dag og kom helt ned i gear hos Lübker. Der er fri adgang til wellnesscenter med spa og fitness, hvor der er mulighed for bl.a. varme og dampende bade. Ta en dag ud af kalenderen og giv krop og sjæl en god omgang selvforkælelse.

Flere steder i landet

Pris: Fra 295,00 kr. /pers

Cocktailkursus

Er mor helt pjattet med cocktails, så kunne det måske være noget med et cocktailkursus. På kurset lærer mor, hvordan hun laver velsmagende og flotte cocktails. Kurset tager et par timer, og der er selvfølglig smagsprøver undervejs.

Pris: Fra 549,00 kr.

Smykker med personlig indgravering

Smykker og personlige gaver er oftest et hit hos mor, så hvorfor ikke kombinere de to gaveideer. Personliggør vedhæng og ringe ved f.eks. at tilføje fingeraftryk, hvilket gør smykkerne 100% unikke.

Pris: 199,00 kr.

Stjernetegns-halskæde

Køb et personligt smykke, hvor din mors stjernetegn er indgraveret i vedhænget. Indgraveringen er udsmykket med funklende Preciosa krystaller, som giver halskæden et flot udtryk. Det er en smuk og personlige gave til mor, som hun helt sikkert vil sætte pris på.

Farsø, Nordjylland

Pris: 2 pers. fra 1400 kr.

Himmerland Spa Resort

Giv din mor et ophold på Himmerland Spa Resort, hvor hun kan komme helt ned i gear og glemme hverdagen for en stund. Resortet byder på en lang række forskellige faciliteter, så din mor kan pleje krop og sjæl. Giv din mor en pause fra hverdagen og lad hende nyde smukke Nordjylland.

Skodsborg, Hovedstaden

Pris: 2 pers. fra 2189 kr.

Getaway & Spa på Kurhotel Skodsborg

Giv din mor en pause fra hverdagen med et ophold på Kurhotel Skodsborg som ligger lige ved vandet. Det flotte hotel byder på spa, fitnesscenter og restaurant. Oplev oasen ved Ørseund, som lader krop og sjæl finde fuldstændig ro ved tilværelsen.

Farsø, Nordjylland

Pris: 2 pers. fra 2490 kr.

Velværeophold på Hvalpsund Færgekro

Giv din mor et roligt ophold på Hvalpsund Færgekro, som inkluderer en 4-retters middag og adgang til deres dejlige spaområde. Giv din mor en pause fra hverdagen med udsigt over Limfjorden. Din mor kan lade sine batterier op og finde fornyet energi i Nordjyllands smukke natur.

Find den perfekte gave til mor

Mangler du gaveideer til mor, så er du havnet det rette sted. Vi har samlet en lang række forskellige gode gave til mor på denne liste. Du finder bl.a. en lang række forskellige oplevelsesgaver og mange gode bud på en personlig gave til mor. Blive inspirerede og find et hav af forskellige gaveideer til mor.

Det kan være svært at finde den perfekte gave til kvinden, som har skænket dig livet, men vi vil gerne hjælpe dig på vej. Der kan være mange forskellige årsager til, at du skal finde en gave til mor, og vi har derfor sørget for et bredt udvalg af forskellige gaveideer til mor.

Gaveideer til mor

Vi ved hvor svært det kan være at finde en god gave til mor, og derfor har vi lavet denne guide, som skal hjælpe dig på vej. Der kan være mange gode grunde til at finde en gave til mor, og der behøver faktisk ikke være en anledning til det. Du finder derfor både små og store gaver på vores liste over gode gaveideer til mor.

Det er heldigvis ofte tilfældet at mor har en ønskeliste, men skulle det ske at der ikke er flere ønsker at tage af, så kan denne guide hjælpe dig i mål. Vi har samlet en række forskellige gaveideer som rigtig mange mødre vil sætte pris på at modtage.

Hvis du mangler inspiration til at finde en gave til mor, så kan det være at en af gavetyper henvender sig til din mor. Vi er i den heldige situation, at du kender din mor allerbedst, så derfor ved du også hvad hun sætter pris på.

En personlig gave til mor

Personlige gaver give sjældent bagslag, og derfor vil en personlig gave til mor være en rigtig god gave. Mor er ofte den kærlige og omsorgsfulde person, som elsker sine børn ubetinget. Derfor vil en personlig gave til mor gå direkte i hjertet, da en personlig gave er unik, og den bliver givet med hjertet.

Er det så nok at lave en perleplade eller tegne en tegning? Din mor vil helt sikkert også blive glad for de gaver, men lad os tage det til next level og finde nogle virkelig fede og unikke personlige gaveideer til mor.

Ideer til personlige gaver til mor

Der er mange forskellige muligheder, når der skal gives en personlig gave til mor. En personlig gave kan ikke byttes, men det burde heller ikke blive relevant, da din mor kommer til at elske gaven. Et godt tip er at selv pakke gaven ind, da det gør det endnu mere personligt. Det bliver måske ikke lige så pænt, som hvis du får uddannet folk til det, men det går de fleste mødre ikke op i.

Du kan med fordel skrive et personligt kort, som du giver sammen med din gave til mor. Her kan du skrive en sød besked til din mor, og fortælle hende at du holder rigtig meget af hende. Det vil hun med sikkerhed blive rigtig glad for at høre.

En ting er at gøre indpakningen personlig ved selv at stå for den, men du kan i høj grad også gøre selve gaven meget personlig. Der findes en lang række forskellige muligheder for at personliggøre gaver, og vi vil her komme med vores bud på en personlig gave til mor.

 • Personliggør køkkenudstyr – Det er oftest mor som står i køkkenet og sørger for at der kommer mad på bordet til hele familien. En god personlig gave til mor, som godt kan lide at lave mad kunne være personlig køkkenudstyr. Det kan f.eks. være indgravering grydelapper, krus eller forklæde med motiv eller tekst.
 • Design selv plakat – er en god mulighed for at gøre gaven til din mor meget personlig, da du har mulighed for personliggøre gaven og gøre den unik. Der findes en lang række forskellige plakater, hvor det både er muligt at indsætte billede og tekst.
 • Design selv kalender – er en rigtig god mulighed for at give en personlig gave til mor. Det er oftest mor som holder styr på hvad der skal ske i løbet af ugen, og derfor skal hun bruge en kalender. Personliggør kalenderen ved at indsætte billeder, som betyder noget for din mor.
 • Smykker med indgravering – Smykker er det sikre valg, og langt de fleste mødre vil blive rigtig glad for smykker. Personliggøre smykker vha. indgravering af enten navn, fødselsdato eller stjernetegn. Det personlige smykke vil din mor uden tvivl blive rigtig glad for.

Der findes naturligvis mange andre muligheder for at give en personlig gave til mor, men nu har vi givet nogle bud. Listen indeholder endnu flere personlige gaveideer til mor, som hun med sikkerhed også vil sætte pris på. Gaver som er personlige kommer oftest lige fra hjertet, hvilket mor vil blive rigtig glad for.

Oplevelsesgaver til mor

Oplevelsesgaver er en god gaveide til mange forskellige modtagere, og det er bestemt også en god gaveide til mor. Der findes et hav af forskellige oplevelsesgaver, som egner sig godt til at være en gave til mor. Vi vil gerne hjælpe dig med at vælge den rette oplevelse, og derfor har vi fundet nogle gode bud på oplevelsesgaver til mor.

Ideer til oplevelsesgaver til mor

 • Spadag/spa ophold – Det er de færreste mødre, som ikke vil sætte pris på en spadag eller måske ligefrem et spa ophold. Læg den travle hverdag på hylden og kom helt ned i gear på en af Danmarks mange dejlige spahoteller. 

Se spa muligheder.

 • Smagning – er en rigtig god måde at komme ud og bruge sanserne, samtidig med at man får en oplevelse. Der findes en lang række forskellige muligheder for at komme til smagning. Der er bl.a. ølsmagning, vinsmagning, whiskysmagning, ginsmagning osv. Der er helt sikker en smagning, som din mors sanser vil sætte pris på.

Find smagninger her.

 • Bridgewalking – er en adrenalinfyldt med rolig oplevelse, da man går over Lillebælt i 60 meters højde. Det er en unik oplevelse, som du ikke finder andre steder i Europa. Hvis din mor er aktiv og ikke bange for højder, så vil dette være en rigtig god oplevelse som hele familien kan deltage i.

Find oplevelsen her.

 • Smykkeworkshop – er en god gave, hvis din mor er kreativ og glad for smykker. Det er en 3 timers oplevelse, hvor der er mulighed for at lave armbånd eller øreringe. Oplevelsen inkludere drikkevarer og man lærer at lave sit eget smykke fra bunden.

Find workshoppen her.

Vi har blot fundet et par eksempler på forskellige oplevelsesgaver, som vi mener er gode gaveideer til mor. Der findes mange flere oplevelser derude, som din mor helt sikker vil blive glad for at få fra dig. Du er i den heldige situation, at du kender din mor virkelig godt. Du har derfor de bedste forudsætninger for at finde en oplevelse, som hun vil sætte pris på.

Find oplevelsesgaver her.

Selvforkælelse til mor

Selvforkælelse kan være mange forskellige ting, da det er meget individuelt hvad selvforkælelse er. Overordnet set så er selvforkælelse, når man vælger at gøre noget godt for sig selv. Selvforkælelse er noget som ofte skubber den travle hverdag til side, så der er tid til at tænke på sig selv og afslapning.

Din mor vil helt sikkert sætte pris på noget selvforkælelse, som giver hende rum til at komme helt ned i gear. Vi ved ikke hvad selvforkælelse er for din mor, men det gør du helt sikkert. Du ved hvad hun godt kan lide, og hvad hun vil sætte pris på at modtage. Vi har dog fundet nogle gaveideer til mor, som vi mener er selvforkælelse, og som de fleste mødre vil blive glad for.

Ideer til selvforkælelse til mor

 • Beauty produkter – må næsten være den sikre gave til mor, da næsten alle kvinder gør brug af beauty produkter af den ene eller anden slags. Det kan f.eks. være make up, creme eller parfume, som du vælger at give til din mor. Produkter som kan få hende til at føle sig smuk og godt tilpas.

Find beauty produkter her.

 • Massage – Få musklerne og sindet til at slappe helt af med en omgang massage. Massage er både godt for kroppen og sindet, da det kan være yderst meditativt af få massage. Det er de færreste som ikke sætter pris på at få løsnet op i kroppen, så hvorfor ikke give din mor en omgang professionel massage i gave.

Find massage her.

 • Restaurant/Café besøg – er en gave som alle kan bruge. Det er helt essentielt at vi skal spise for at overleve, så derfor går man aldrig galt i byen med denne type gave. Der findes rigtig mange restauranter og cafeer rundt omkring i Danmark, så der er helt sikker noget som passer til din mor. 

Find spiselige oplevelser her.

Gaveideer til den aktive mor

Har du en aktiv mor, som godt kan lide at bevæge sig og være ude i naturen? Så har vi nogle forslag til oplevelser og produkter, som kunne være en god gave til mor. Der findes et bredt udvalg af forskellige oplevelser og produkter på markedet, som du med fordel kan give til din aktive mor. 

Oplevelser:

 • Vildmarksbrunch – i Mols Bjerge er en gave til mor, som godt kan lide naturen, outdoor livet og en god omgang brunch. Oplevelsen på flere timer og den indeholder sanketur, fællesspisning, hygge og en instruktør hele dagen. Hvis du mor godt kan lide den friske luft og det sociale samvær, så er denne oplevelse lige hende.

Find vildmarksbrunch her.

 • Østerssafari – tag på jagt efter en Danmarks delikatesser ved den danske vandkant. Det er bl.a. muligt at komme på østerssafari ved Limfjorden, hvor der tilmed også bliver serveret champagne. De indfangede øster bliver tilberedt over grillen efter endt jagt. Hele turen er guidet og tager mellem 2-3 timer. Er mor til skaldyr, frisk luft og vind i håret? Så vil hun elske denne tur.

Find østerssafari her.

Produkter:

 • Massagepistol – er en rigtig god gave til mor, som klager over ømme muskler. Massagepistolen er et lille apparat, som kan løsne de ømme muskler op. Det er den perfekte gave til den aktive mor, som godt kunne tænke sig massage flere gange om ugen.

Find massagepistolen her.

 • Paddle board – er den perfekte gave til den aktive mor, som også godt kan lide at være i vandet. Paddle board er både hårdt og sjovt at lege med i vandet, og så er det super nemt at have med rundt. Det oppustelige paddle board giver anledning til mange hyggelige timer ved vandet.

Find et paddle board her. 

 • Aktivitetsur – er en gave til mor, som gerne vil kende til sit aktivitetsniveau. Uret giver dig meget forskellig data omkring din aktivitet som f.eks. skridt per dag, puls og søvn. Hvis din mor er aktiv og glad for at bevæge sig, så vil hun helt sikkert blive glad for et aktivitetsur, som giver hende en masse nyttig information.

Find et aktivitetsur her.

Sjove gaveideer til mor

Hvis du er helt på bar bund og stadig ikke kan finde en god gave til mor, så kan du med fordel overveje at give hende noget sjovt. De fleste kan godt lide at få en sjov gave, som giver et smil på læben. Der findes rigtig mange forskellige muligheder for at købe sjove gaver til mor, og vi vil gerne komme med vores bud på en sjov gave til mor.

 • Chokoladebomber til varm kakao – er sjov og lækker gave til mor som godt kan lide varm kakao. Der er intet bedre end en varm kakao til en kold dag, eller det skulle da lige være en kop varm kakao med chokoladebomber. Indeni bomberne gemmer der sig minimarshmallows, som giver den perfekte finish.

Find chokoladebomber her.

 • Selvrørende kop – fra Spralla er en sjov og praktisk gave, som din mor med sikkerhed ikke allerede har. Hvis din mor ofte drikker noget som skal blandes sammen, så er dette den perfekte gave. Koppen er udstyret med en propel i bunden, så mor kan spare skeen væk.

Find den selvrørende kop her.

 • Elektrisk varmetæppe – er gaven til mor, som tit klager over at det er koldt. Det elektriske varmetæppe er lave af blød fleece, som gør tæppet yderst behageligt. Der er hele 9 forskellige temperaturtrin at vælge imellem, så mor altid kan finde den rette temperatur.

Find elektrisk varmetæppe her.

Søde gaveideer til mor

Har din mor en sød tand? Så kan du ikke gå galt i byen med en sød gave til mor. Der findes en lang række forskellige muligheder, når du skal købe en sød gave. Vi vil gerne komme med 2 søde gaveideer til mor, som hun med sikkerhed vil sætte pris på.

 • Gaveæske kærlighed – er en god gave til mor, da den indeholder mange forskellige gaver. Gaveæsken indeholder flere forskellige former for søde elementer, som er ren guf for smagsløgene. Hvis du er lidt på bar bund i forhold til gave til mor, så kan du med fordel overveje at give hende en gaveæske.

Find en gaveæske kærlighed her. 

 • Personliggjort chokolade – er både en sød og personlig gave, som langt de fleste mødre vil blive glad for. Hvis din mor enten er helt vild med Marabou eller Toblerone, så har vi fundet den perfekte gave til mor.

Find personliggjort Toblerone her.

Find personliggjort Marabou her.

Hjemmelavet gaveideer til mor

Mor vil altid blive glad for hjemmelavet gaver, da det er meget personlige og unikke gaver. Det er gaver som du har lavet, og du betyder alt for din mor. Det tager også ofte tid at lave hjemmelavet gaver til mor, hvilket også understreger at du virkelig holder af din mor.

Hvis det kniber lidt med kreativiteten, så har vi fundet en video, hvor du kan finde inspiration. Du finder 20 forskellige håndlavet gaveideer til mor, som hun helt sikkert vil blive glad for at modtage. Du kan bl.a. finde inspiration til at lave unikke smykker til din mor.


Seneste artikler