Gaveideer til far

Så er det blevet tid til det igen: Gaveideer til far. Du skal ud og finde en god gave til din far, men han ønsker sig ikke noget. Du står i den samme situation igen og igen, da din knap så kreative far ikke har lavet en ønskeliste. Så hvilken gave skal du købe til din far, der ikke ønsker sig noget?

Det er en af de sværeste discipliner i verden at finde den helt perfekte gave til far, og derfor har vi lavet denne guide, hvor du kan finde et hav af forskellige gaveideer til din far. Det er altid muligt at købe et gavekort til den forretning som du ved han godt kan lide, men er det ikke også en anelse kedeligt?

Vi har har samlet et bredt udvalg af forskellige gaveideer til far på listen herunder, så du kan finde den perfekte gave til din far. I bunden af artiklen kommer vi med foreslag til gaver til far der ikke ønsker sig noget.

Indholdsfortegnelse

Gaveideer til far

Hele landet

Pris: 699 kr. /pers

Helikoptertur HeliCompany

Tag på en rundflyning med helikopter fra udvalgte byer over hele landet. Du er 100% sikker på en vinduesplads, så der er god udsigt fra start til slut. Alle piloter er uddannede og certificerede, så turen bliver både sjov og sikker.

Farsø, Nordjylland

Pris: 2 pers. fra 1400 kr.

Himmerland Spa Resort

På Himmerland Spa Resort er du garanteret forkælelse og velvære i grønne omgivelser. Kom helt ned i gear og forkæl dig selv eller en du holder af med spa og welllness i smukke Nordjylland. Resortet byder på mange forskellige faciliteter.

Middelfart, Syddanmark

Pris: 255 kr. /pers

Bridgewalking Lillebælt

Se tingene fra fugleperspektiv og oplev den smukke natur omkring Lillebæltsbroen. Lillebælt er det første sted i Europa, hvor Bridgewalking i 60 meters højde er blevet muligt. Få et sus i maven med en guidet tur på ca. 2 timer.

Thyborøn, Midtjylland

Pris: 345 kr. /pers

Guidet Puch Maxi Tur

Oplev Vestjylland på ryggen af den velkendte Puch Maxi på en 2 timers guidet tur. Kom ”rundt æ havn” og oplev egnen ‘backstage’. Der er en Thyborønmenu og lån af knallert inkluderet i prisen.

København K, Hovedstaden

Pris: 300 kr. /pers

Ølsmagning hos Mikkeller

Mikkeller Baghaven byder på en eksklusiv ølsmagning. Baghaven brygger ‘Wild Ales’ og ‘Danish Shipyard Ale’ med Danske ingredienser. Smag 5 forskellige øl på en 2 timer ølsmagning inkl. rundvisning i Baghaven.

Taastrup, Hovedstaden

Pris: Fra 445 kr. /pers

Indoor Skydiving Copenhagen Air Experience

Skydive uden at du befinder dig i 4000 meters højde. Indoor skydiving lader dig ophæve tyngdekraften og giver dig følelsen af at være i frit fald. Instruktørerne guider dig sikkert gennem oplevelsen og lærer dig de nødvendige teknikker.

København S, Hovedstaden

Pris: 449 kr. /pers

Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery

Få et kursus i hvordan det er at stå bag baren på dette 2 timers cocktailkursus. Du får tips og tricks, og du lærer de basale teknikker i kunsten bag en god Cocktail. Bare rolig: Der er sørget for pauser til at drikke cocktails.

København S, Hovedstaden

Pris: 450 kr. /pers

Whiskysmagning hos Copenhagen Distillery

Tag et smut til Copenhagen Distillery og nyd smagen af 4 forskellige whiskeys. Oplevelsen inkludere en rundvisning, hvor du bliver taget med ind i whiskyens verden. Der er sørget for velkomstdrink og smagsneutraliserende middel til smagningen.

København S, Hovedstaden

Pris: 349 kr. /pers

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Tag på en 2 timers rundvisning og ginsmagning hvor dine sanser bliver underholdt. Udfordre dine sanser med 5 forskellige produkter samt en velkomstdrink. Du bliver klogere på Gin, og hvordan den bliver fremstillet på destilleriet.

Flere steder i Danmark

Pris: Fra 995 kr. /pers

Kør Audi R8 på bane

Slip dit indre legebarn løs bag rattet i en Audi R8 med 420 hestekræfter. Der er mulighed for en unik oplevelse i en superbil, som går fra 0-100 på kun 4,6 sekunder. Du bliver ledsaget af en instruktør, som sørger for at du kommer sikkert rundt på banen.

Pris: 1.849,00 kr.

Bestway Kahawi oppustelig SUP Board

Er din far en vandhund? Så vil et oppusteligt SUP Board fra Bestway Kahawi være et godt valg. Boardet har styrke som et normalt surfbræt, og så er det vha. af indbygget håndtag super nemt af bære. Pakken indeholder alt din far skal bruge for at komme i gang.

Pris: 1.392,00 kr.

Bestway Hydro-Force Rapid oppustelig kajak

Kajakken er lavet af et stærkt materiale, som giver kajakken stivhed og fremragende punkterfasthed. Der er plads til 3 mennsker i kajakken, som alle kan sidde komfortabelt med ryglæn. Den oppustelige kajak er nem at håndtere og have med på farten.

Pris: 460,00 kr.

Campingaz Party gasgrill

Tag den lille smarte bærebare grill med derhen, hvor du ønsker at holde grillaften. Grillen har en integreret stegeplade, og så er den yderst transportvenlig. Gasgrillen er udstyret med elektrisk tænding, som nemt sætter gang i en hyggelig grillaften.

Pris: 502,00 kr.

Outwell Appetizer Duo gasblus med 2 blus

Er din far til outdoor og madlavningen i naturen, så kunne et glasblus være en god gave. De 2 brændere giver mulighed for at lave flere elementer på samme tid, mens vindskærmene beskytter mod blæsten. Gasblusset er lille og kompakt, så det er nemt at have med på farten.

Pris: 1.649,00 kr.

Weber Q1200 gasgrill

Gasgrillen er fra Webers Q1000 serie, som er Webers mindste gasgrill. Tændingssystemet er elektronisk, og grillen har en 2-delt porcelænsemaljeret grillrist, som kan erstattes af en støbejernsplade. Q1200 er en lille kompakt grill, som nemt kan tages med på farten.


Pris: 279,00 kr.

Weber pizzasten rund Ø36 cm

Tag hjemmelavet pizza til next level med en rund pizzasten fra Weber. Pizzastenen bliver enormt varm, hvilket giver pizzaerne en uimodståelig sprød bund, som du kender den fra Italien. Stenens diameter på 36 cm giver mulighed for at lave en almindelige størrelse pizza.


Pris: 1356,00 kr.

Weber Fireplace

Tag hyggen omkring bålet med på farten med Webers smukke og kompakte bålfad. Bålfadet kommer med et låg, så du slipper for aske i luften og vand i bålfadet. Udover det hyggelige aspekt, så vil Weber Fireplace også pynte på terrassen.

Pris: 245,00 kr.

Weber Original Pizza Spade

Weber har lavet en enkel pizza spade, som nemt lader dig håndtere dine hjemmelavet pizzaer. Grillen eller ovnen bliver meget varm når der skal laves pizza, og her kan den originale pizza spade fra Weber blive din nye bedste ven.


Pris: 2000,00 kr.

Ooni Koda 12 pizzaovn på gas

Ooni Koda har lavet en enkel og moderne pizzaovn, som kan lave pizzaer på kun 60 sekunder. Det er en lille kompakt pizzaovn, som nemt kan tages med overalt. Ovnen bliver opvarmet til 500 grader på ca. 15 minutter, og så er den super brugervenlig.


Pris: 179,00 kr.

Weber grillhandsker i læder

Webers grillhandsker sørger for at hænder er i sikkerhed, når grillen bliver varm. Handskerne er lavet af læder i høj kvalitet, som giver dig et fast og solidt greb. Der er handskeløkker på grillhandskerne, så de kan hænge på grillen.

Pris: 149,00 kr.

RCR OASIS whiskyglas 6 stk

Er din far til en god gammel whisky? Så vil disse whiskyglas fra RCR OASIS være en god gaveide. Glassene er designet med et unikt mønster, så det ligner at der er is på indersiden af glasset. Whiskyglassene kan med fordel stå fremme, da de er yderst smukke og dekorative.

Pris: 299,00 kr.

Arcoroc Brio Champagneglas 6 stk.

En god champagne fortjener at blive serveret i nogle flotte champagneglas. Arcoroc Brios champagneglas er lavet i en form, som yder sit bedste for den gode smag. De er fremstillet i noget af det fineste hærdet glas, hvilket giver dem et flot udtryk.

Pris: 149,00 kr.

Vingavesæt med 4 dele

Hvis din far er glad for vin, så kunne et vingavesæt være en rigtig god gaveide. Vingavesættet indeholder alt der skal bruges til at kæle om vinen, da der medfølger propoptrækker, drypring, vinilter og vakuum vinprop.

Pris: 181,00 kr.

VacuVin Active Elegant vinkøler

Den flotte vinkøler fra VacuVin, lader dig servere iskold vin direkte fra bordet. Vinkøleren skal opbevares i fryseren, hvorefter du kan holde en flaske vin kold i flere timer. Det moderne og elegante sorte design vil ikke tage unødig opmærksomhed fra bordets andre elementer.

Pris: 379,00 kr.

Vinreol til 10 flasker med læderstropper

Mangler din far en reol til at opbevare sinee dyrebare vinflasker? Så kunne denne vinreol med plads til 10 flasker være en god gave. Reolen er bygget på en metalstruktur, som er kombineret med stærke og elegante læderstropper.

Pris: 499,00 kr.

Deluxe diamant-karaffel med glas

Dette er et lækkert sæt, som giver den valgte spiritus et lækkert udtryk. Karaflen og glassene kan stå på den medfølgende træ-bakke. Karaflen er lavet i krystalklart glas, og den kan rumme 850 ml. Dette er et must have for en spiritus-nyder.

Pris: 116,00 kr.

Dangrill stegetermometer

Vær sikker på at tilberedningen af kødet bliver perfekt med Dangrills stegetermometer. Der medfølger en 1 meter lang ledning, og Dangrill har sørget for 60 meters rækkevidde. Stegetermometret kommer med en LED skærm, som giver de nødvendige informationer.

Pris: 799,00 kr.

RecoverGun Go

En massagepistol er det perfekte apparat til at løsne musklerne på egen hånd. Der følger en række forskellige hoveder med, som kan lindre smerte og muskelømhed i kroppen. Den lille og kompakte massagepistol kan tages med overalt.

Pris: 499,00 kr.

Sportsbuddy Vision V1

Akivitetsuret fra Sportsbuddy er fyldt med fede specifikationer som pulsmåler og tracking af søvn. Der medfølger en app, som gør det muligt at personliggøre uret og få notifikationer direkte på håndleddet. Uret er en træningsfavorit hos IFORM.

Pris: 245,00 kr.

Brewbarrel Bryg Dit Eget Øl

Brewbarrel har sørget for alle ingredienser og brugsanvisningen til at brygge dit helt eget øl. Der kan vælges mellem 2 forskellige øltyper, som vil give 5 liter øl i alt. Der skal blot tilføjes vand til sættet, og så vil der være færdigt øl på blot 7 dage.

Pris: 79,00 kr.

Multitopnøgle

Multitopnøglen er værktøjet, som kan erstatte det store topnøglesæt. Nøglen former sig vha. fjedrende stålstave, hvilket gør at den passer til et bredt udvalg af forskellige beslag, kroge, bolte og møtrikker. Multitopnøglen bliver uden tvivl det foretrukne værktøj i værktøjskassen.

Pris: 129,00 kr.

Spralla Den Selvrørende Kop

Spar skeen væk med den selvrørende kop fra Spralla. Koppen er udstyret med en propel, som uden problemer mikser indholdet sammen. Udskift dit dovne krus, og lad koppen drevet af 2 stk. AAA batterier gøre arbejdet. Det er en sjov og praktisk gadget, som de fleste vil blive rigtig glad for.

Pris: 699,00 kr.

Mobil Hængekøje

Hængekøjen er den perfekte løsning, når der skal slappes af udenfor. Den mobile hængekøje kan slås ud på mindre end 1 minut, og så er den super nem at transportere rundt. Hængekøjen vejer under 10 kg, og kan klare op til 110 kg.

Pris: 89,00 kr.

If Dad Can’t Fix It Krus

Hvis din far drikker kaffe eller te, så vil denne kop være en rigtig god gave. Far er ofte handymanden i hjemmet, og han løser de håndværksmæssige udfordringer der måtte opstå. Koppen er både sjov og praktisk, og så er den også et kompliment.

Pris: 89,00 kr.

Things I Love About Dad Lav-selv-bog

Lav-selv-bogen til far en både en sjov og personlig gave, som han helt sikkert vil blive glad for. Udfyld bogen med udsagn som beskriver din far og jeres forhold. Det er en kreativ gaveide til far, som er helt unik.

Pris: 249,00 kr.

Everdure Forklæde By Heston Blumenthal

Forklædet fra Heston Blumenthal er et unisex forklæde, som beskytter tøjet når bliver lavet mad. Forklædet er 100% bomuld og udstyret med justerbare stropper. Forklædet har flere lommer, og så tåler det at komme i vaskemaskinen.

Pris: 229,00 kr.

Powerbank med solceller

Gør opladningen af den mobile enhed nem og bæredygtig med denne powerbank, som er drevet af solceller. Powerbanken har en indbygget og kraftfuld lommelygte, og med dens 10.000mAh kan den lade en smartphone helt op ca. 5 gange.

Pris: 179,00 kr.

Pizza tower – bageplade sæt

Denne gadget er helt perfekt, når der skal laves flere pizzaer på en gang. Det er med dette Pizza Tower muligt at lave 3 pizzaer på samme tid. Bagepladerne kan klare op til 230 grader i ovnen, og det bedste ved det hele er at de må komme i opvaskemaskinen.

Pris: 119,00 kr.

SiGN Mobilholder til cykel

Hvis din far er glad for at cykle, så kunne en stabil mobilholder fra SiGN være en god gaveide. Holderen er kompatibel med 4,7-6,5 tommer skærme. Holderens hjørner er er stødabsorberende, så mobilen ikke bliver beskadiget af vibrationer fra underlaget.

Pris: 750,00 kr.

JBL Flip Essential

Denne trådløse bluetooth højtaler fra JBL fylder rummet med en kraftig stereolyd. Højtaleren er drevet af et genopladeligt batteri, som kan holde op til 10 timers brug. JBL Flip er desuden vandtæt og lavet af et slidstærkt materiale, så den kan komme med overalt.

Pris: 329,00 kr.

3D glas med lys – Stjernetegn med eget navn

En personliggave til mange forskellige anledninger. Personliggøre 3D glasset med navn, dato og billede af stjernetegn. Det unikke 3D glas kan med fordel pynte hjemmet, og samtidig give den en rolig belysningen.

Pris: Fra. 199,00 kr.

Design selv t-shirt

En unisex t-shirt som er lavet i 100% kæmmet og ringspundet bomuld. Gør t-shirten personlig ved at tilføje custom print, som gør produktet unikt. Stoffet er blødt og let, hvilket gør den meget behagelig at have på.

Pris: Fra 239,00 kr.

Design selv cap

Gør en klassisk cap helt unik ved selv at designe den. Kasketten kan personliggøres ved at tilføje unik tekst, logo eller simpel grafik. Den er lavet af 60% bomuld og 40% polyester, og så er den udstyret med en justerbar lukning i plastik.

Pris: 159,00 kr.

Design selv plakat

Design en helt unik plakat med eget print. Plakaterne bliver produceret i museums kvalitet på et tykt og holdbart matpapir. Design selv plakaten er en god personlige gaveide, som uden tvivl vil gøre din far glad. Plakaternes størrelse svarer til A4 størrelse.

Pris: 139,00 kr.

BBQ personligt brændejern til kød

Det personlige brændejern må siges at være den perfekte gave til grillmesteren. Brændejernet giver mulighed for at brænde bogstaver i det tilberedte kød. Der er plads til 20 bogstaver på stemplet, som kan gøre hver enkelt bøf helt unikt.

Pris: Fra 51,75 kr.

Plakater til far

Hvis du ikke synes at du kan finde en god gaveide til din far, så kan du altid købe en sød plakat til din far. Din far vil med sikkerhed blive glad for en plakat som beskriver ham med søde ord. Der er et bredt udvalg af forskellige plakater, så der er helt sikkert der passer til din far.

Pris: 299,00 kr.

LED fakkel med bluetooth højtaler

LED faklen kan både bruges indenfor og udenfor, og så er den tilmed en bluetooth højtaler. Faklen er god måde at skabe en hyggelig stemning på terrassen en varm sommeraften. Der medfølger 2 forskellige slags ”fødder”, så der er mulighed for at sætte LED faklen direkte i jorden.

Pris: 189,00 kr.

The grillfather skærebræt

Hvis din far er glad for at lave mad på grillen, så blive han helt sikkert glad for dette Grillfather skærebræt. Skærebrættet er lavet af 100% bambus, og så er det selvfølgelig en reference til ‘Godfather’. Skærebrættet er lavet med nogle flotte udskæringer og et fedt logo.

Pris: 249,00 kr.

Ball øl køledispenser

Hold 3,5 liter øl koldt med denne køledispenser helt uden elektricitet. Der er et lukket is-rum inde i bowlen, hvor der kan hældes isterninger i, som holder øllet koldt. Køledispenseren sørger for at der ikke skal drikkes nogle former for lunken væske, når solen står allerhøjest på himlen.

Pris: Fra 1099,00 kr.

Personlig kuffert med eget navn

En lidt anderledes personlig gave er denne CAB Copenhagen kuffert, hvor det er muligt at få påsat tryk med navn. Kufferten bliver unik og personlig, og så bliver den super nem at finde i lufthavnen. Det er muligt at købe den personlige kuffert i 3 forskellige størrelser.

Pris: Fra 199,00 kr.

Personlige design selv plakater

Design en personlig plakat, som din far og jeres forhold. Der findes mange forskellige muligheder for at personliggøre forskellige plakater. En design selv plakat er den perfekte gaveide, som din far helt sikkert vil blive glad for at modtage.

Thyholm, Midtjylland

Pris: Fra 299 kr. /pers

Østerssafari i Limfjorden

Kom på en rolig oplevelse i den danske natur i form af en østerssafari i Limfjorden. Oplevelsen er inkl. champagne og tilberedning af østers. Det er en guidet tur på 2-3 timer, hvor en af Danmarks mest fornemme delikatesser skal lokaliseres.

Hvad skal du købe til din far, der ikke ønsker sig noget?

Det er det helt store spørgsmål, og det kan løses på flere forskellige måder. Din far ønsker sig ikke noget, men han mangler helt sikker et eller andet. Han er måske bare ikke klar over, at han mangler noget endnu. Bare fordi at det ikke står på hans ønskeseddel, så kan han helt sikker stadig blive glad for en gave. Du skal derfor gå i tænkeboks og slippe kreativiteten løs.

Vi ved godt at det kan være svært at tænke ud af boksen og slippe kreativiteten løs. Vi vil gerne hjælpe dig på vej, og derfor har vi samlet en række forskellige gode gaveideer til far herunder. Det er nogle forskellige typer af gaver, som vi mener rammer meget bredt.

Alle fædre er forskellige, og det er derfor forskellige hvad der glæder dem. Det er derfor godt, at din far har dig. Du er ekspert på området, så du kan helt sikkert finde en gaveide til far, som du ved han bliver glad for.

5 mulige gavetyper til far der ikke ønsker sig noget:

 • Oplevelsesgaver
 • Gadgets
 • Gaveideer til den aktive far
 • Gaveideer til den ‘dovne’ far
 • Personlige gaver til far

Oplevelsesgaver til far

Oplevelser er noget som langt de fleste mennesker sætter pris på, da det er noget, som man forhåbentlig med glæde kan se tilbage på. Der er et hav af forskellige oplevelsesgaver at vælge mellem, så du kan være helt sikker på, at der er noget til din far.

Mulighederne er nærmest uendelige, og du kan få oplevelser i hele det danske kongerige. Du finder både oplevelsesmuligheder på Fyn, Jylland og Sjælland, og det kan både foregå på vandet, i luften, på en restaurant eller noget helt fjerde. Vi vil blot nævne et par stykker:

 • Spaophold
 • Wellnessophold
 • Hotelophold
 • Ølsmagning
 • Vinsmagning
 • Faldskærmsspring

…. osv. Der er ufattelig mange forskellige muligheder, og derfor er oplevelsesgaver virkelig populære.

Hvis du virkelig er udfordret i at finde en gave til far der ikke ønsker sig noget, så kan du helt sikker finde en oplevelse som han bliver glad for.

Det sikre valg: Gaver som kan spises eller drikkes

Oplevelser som indeholder mad og drikke er et sikker og lækkert valg. Det er helt essentielt at mennesker indtager mad og drikke hver dag. Så hvorfor ikke give det som gave?

Der findes et hav af forskellige gastronomiske oplevelser. Uanset om din far er til gourmet eller et helt roligt cafe besøg, så finder du det på vores liste over gaveideer til far. Måske er gaver som kan spises eller drikkes verdens bedste far gave? Det er i hvert fald en god gaveide til far, som han med sikkerhed kan bruge.

Gadgets til far

Den teknologiske udvikling fortsætter, og der bliver løbende udviklet nye og funktionelle gadgets. Gadgets er et begreb, som dækker over mange forskellige produkter. Det er et objekt, som ofte har en teknologisk funktion. Det kan f.eks. være et massage apparat eller en elektrisk fluesmækker.

Gadgets kan både være sjove, funktionelle og praktiske, og så kan det ikke mindst være en gave til far der ikke ønsker sig noget. Vi har en lang række forskellige gadgets på vores liste over gaveideer til far, og der er helt sikkert noget, som kunne være sjovt at give til din far.

Gadgets til far:

Når det er sommer og familien er samlet på terrassen, så står far ofte ved grillen og sørger at kødet bliver tilberedt. Hvis din far ikke allerede har et stegetermometer, så vil det være en god gaveide til far. Et elektronisk stegetermometer er et ‘must have’ for grillmesteren, så han har de bedste forudsætninger for en perfekt tilberedelse af maden.

Bonus grill gadget:

Brændejern til kød – hvis din far er glad for at grille, så kan det et brændejern til kød være en god gaveide til far der ikke ønsker sig noget. Brændejernet giver din far mulighed for at sætte sin signatur på det kød, som han har grillet. Det er helt sikkert en gave som han ikke ved, at han ønsker sig.

Gaveideer til den aktive far

Har du har en far, som godt kan lide at være aktiv, så kan det være en god mulighed at finde en gave der indbyder til det. Du kan på vores liste finde en lang række forskellige gaveideer til far, som godt kan lide at være aktiv. Det kan både være produkter og oplevelser.

Hvis vi starter med at kigge på oplevelser, så er der en lang række forskellige muligheder til den aktive far. Der er både aktive oplevelser som sørger for adrenalin, men også aktive oplevelser som er mere stille og rolige.

Vilde oplevelser:

 • Tandem- eller solospring – Hvis din far ikke er bange for højder, og han elsker spænding, så er tandem- eller solospring den ultimative oplevelse. Oplev jorden fra fugleperspektiv, mens du falder mod jorden med ca. 200 km/t. Hvis din far er vild med ekstremsport, så vil denne oplevelse ikke skuffe ham.
 • Prøv en superbil – Fædre har en tendens til at gå op i biler, og langt de fleste mænd kan godt lide fart. Slip din far løs på en racerbane i en Audi R8, som går fra 0-100 km/t på 4,6 sekunder. Din far har mulighed for at slippe sit indre legebarn frem under sikrer forhold, hvor han ikke risikerer en fartbøde.

Rolige oplevelser:

 • Østerssafari – Har du en mere rolig far, som foretrækker at have begge ben på jorden, og kan han godt lide unikke smagsoplevelser? Så bør du overveje at give ham en østerssafari, som foregår i Limfjorden. Drik champagne og gå på jagt efter de delikate østers i den danske natur i selskab med en naturguide.
 • Bridgewalking ved Lillebælt – er en mere rolig oplevelse hvor alle som har det godt med højder kan være med. Se Lillebælt fra fugleperspektiv på en 2 timers guidet tur i 60 meters højde. Lillebælt er det første sted i Europa, som hæver oplevelsen til 60 meter. Bridgewalking er en unik oplevelse, hvor de fleste familiemedlemmer kan være med.

Produkter til den aktive far:

Hvis du har en aktiv far, så skal han måske have lidt ekstra legetøj. Der findes et utal af fede produkter som indbyder til aktivitet, og vi vil gerne lige komme med 2 af de mest populære produkter til den aktive far som ikke ønsker sig noget. 

Aktivitetsur – er den perfekte gave til din aktive far. Han kan følge med i hvad klokken er, og han kan få data omkring hans aktivitetsniveau. Aktivitetsuret lader ham bl.a. se hvor lang tid hans træningspas har taget indtil videre, og hvad høj hans puls er. Det er med mange nyere aktivitetsure muligt at få notifikationer direkte på håndleddet.

Gaveideer til den ”dovne” far

Vi har nu snakket lidt omkring gaveideer til den aktive far, men der skal self også være noget til de fædre, som ikke har lyst til at kæmpe med et paddleboard eller hoppe ud af en flyver flere tusinde meter oppe i luften.

 • Paddle board – Hvis din far er en vandhund, så kan du med fordel overveje at give ham et paddle board. Paddle boards er over de sidste par år blevet meget populære, da det både er sjovt og krævende at stå på. Udfordre din far og få et godt grin de første par gange han træder op på boardet. 

Selvom du synes at din far kan være en smule doven, så kan han selvfølgelig godt sætte pris på aktive oplevelser. Vi har dog fundet nogle eksempler på oplevelser, som ikke kræver noget fysisk aktivitet fra din fars side.

Oplevelser til den ”dovne” far:

 • Spadag – hvis din far sætter pris på afslapning og wellness, så kan du med fordel overveje at give din far en spadag. Denne oplevelse er ikke kun til den ‘’dovne’’ far, da den henvender sig til mange forskellige mennesker. Tag en pause fra den travle hverdag og kom helt ned i gear.
 • Smagning – Der findes et hav af forskellige smagninger, som du kan give til din far som ikke ønsker sig noget. Der findes øl-, whisky-, vin, ginsmagning og mang flere, så der er noget til alle smagsløg. Smagning er en rolig og smagfuld oplevelse, som de fleste fædre vil sætte pris på.

Produkter til den ”dovne” far:

Synes du ikke lige, at der er en oplevelse, som matcher din far, så kan du med fordel kigger efter nogle sjove, funktionelle og praktiske produkter til din far der ikke ønsker sig noget. 

 • Sjove gadgets – Der findes et utal af forskellige gadgets, som både er sjove, praktiske og funktionelle. Du kan f.eks. finde en genopladelig og trådløs støvsuger, så din far altid har en ren bil. Du kan finde sjove gadgets til din far på gadgets.dk.
 • Massagepistol – er et produkt som henvender sig til alle mennesker, som vil gøre massage nemt og praktisk. Brokker din far sig over dårlig ryg og ømme muskler? Så kan du med fordel give ham en massagepistol, som kan hjælp med at løsne den gamle krop op.

Personlige gaver til far slår aldrig fejl

En personlig gave til far er noget som langt de fleste fædre vil blive glade for at pakke op. En personlig gave slår næsten aldrig fejl, da de oftest finder vej direkte til hjertet. Det er muligt at gøre mange gaver personlige ved at lave indgravering i produktet. Det gør produkterne personlige og unikke, hvilket din far helt sikkert vil blive glad for.

En personlig gave til far der ikke ønsker sig noget kan være mange forskellige ting. Det kan være indgravering af initialer på produkter, yndlingscitater, billede eller noget helt fjerde, som er stærkt forbundet med din far.

Hvis ikke har nogen anelse om hvad du skal give din far, så er en personlig gave en rigtig god mulighed. Indgravering på produkter er blevet meget populært, og det er efterhånden muligt at få lavet på rigtig mang forskellige produkter.

Det kan f.eks. være indgravering på følgende produkttyper:

 • Glas med indgravering
 • Grilludstyr med indgravering
 • Skærebræt med indgravering
 • Smykker med indgravering
 • Kreditkortholder med indgravering

…. osv. Der er rigtig mange produkter, hvor det er muligt at få lavet indgravering. 

Gaveideer til far der har alt

Hvis din far ikke ønsker sig noget, og du synes tilmed også at han har alt! Så bare tag det helt roligt. Vi er nemlig eksperter i gaveideer til far der har alt, og som ikke ønsker sig noget. Der er helt sikkert noget som din far mangler! Han ved det bare ikke endnu, men det finder han ud af, når han pakker din gave op.

En god gaveide til far der har alt kan både være praktisk og sjov, og til det har vi nogle gode forslag til. Ved at gøre gaven 100% personlig, så kan du være sikker på, at han ikke har noget magen til. VI har fundet en række forskellige personlige gaveideer til far der har alt:

 • Indgravering i glas – er en virkelig god og personlig gave som alle fædre kan bruge. Du kan få indgraveret alt fra navn, initialer, et citat eller noget andet som du forbinder med din far. Du kan få indgraveret tekst på alle former for glas som f.eks. champagneglas, vinglas, ølglas osv. Så der er helt sikker et glas som passer til din far.
 • Personliggør tøj – er en praktisk og sjov gave, så du er sikker på at give din far et fuldstændig unikt stykke tøj, som han helt sikkert ikke har hængende i skabet. Du kan personliggøre alle former for tøj ved at få trykt en tekst eller et billede på produktet. Det kan f.eks. være et par sokker eller en t-shirt, hvor du får trykt et billede, som du ved din far bliver glad af at kigge på.
 • Personlige plakater – er den perfekte gave til far der ikke ønsker sig noget, eller faren som siger at han har alt. Han har helt sikkert ikke alt, da han ikke har den unikke og personlige plakat, som du giver ham. Du kan vælge at give din far en plakat med et billede som betyder meget for din far. Det kan f.eks. være et billede fra en rigtig god ferie hvor hele familien er samlet.

Seneste artikler