Den perfekte indretning til en hyggelig aften
  • Vi svarer lynhurtigt på mail
  • Gratis fragt til GLS pakkeshop
  • HURTIG OG SIKKER LEVERING

Den perfekte indretning til en hyggelig aften

Et eksempel på en hyggelig aften

En hyggelig indretning bidrager til mindre stress i Din hverdag.

Vi har travlt på designkataloget, og efter en lang uge hvor alt sker på én gang, så kan man godt føle sig stresset. Vi har blandt andet fået vores nye lager på plads, hvilket har været en stor lettelse for os. Men hvad gør vi egentlig for at få en stress fri og hyggelig aften. Læs med. 

Det er næsten oktober og efterhånden begynder det at blive mørkt og koldt udenfor, og hvad er bedre end at glæde sig til at komme hjem til en varm kop the eller kakao og føle sig tilpas i sit stress frie hjem. I denne tid er der især fokus på interiør og stil, da vi i den kommende tid oftest opholder os indendørs.

Vi har samlet et par tips og råd til hvordan vi selv forbereder os på vinteren, og muligvis giver dette indslag jer inspiration i jeres hjem.

Tips til hvordan vi forbereder os til vinteren

  • Selvom moden er mørke og stilrige farver har i sikkert en hel del farver i hjemmet der ikke passer ind nogen steder. Saml disse objekter og sammen bliver de forbundet igennem et ens farvetema.
  • Bland samtlige materialer du har. Hårde og skinnende materialer med håndgribelige og brugbare. Store puder på ruskind eller fløjl og tæpper på metal, marmor eller sten.
  • Få planterne bragt indenfor. Intet føles mere beroligende, end at være omringet af naturen (eller en del af den) i hjemmet og få det hele rundet af med et intimt hjørne, der står i det mest unaturlige sted i hjemmet. Få en lænestol og et lille bord placeret væk fra dets oprindelige sted og skab et lille intimt sted til vinterdagene. Det er tit meget mere hyggeligt, hvis ikke alt ser så perfekt ud. Hvis du har en pejs, så er det der du burde placere dit lille hyggehjørne og når dagen har været hård, kan det betale sig at lytte til bålet der står og brænder for sig lige så smukt.

Hertil anbefaler vi et par produkter, der kan bruges til at indrette sig om vinteren. Vores nye kollektion indeholder de helt nye Rug Solid tæpper som kan placeres i alle hjemme. De kommer i 4 forskellige farver og skaber dermed den perfekte stemning. Udover det, kan vi bestemt også anbefale disse lanterner der kan placeres både inden- og udenfor og til sidst men ikke mindst, disse lysestager.

Tak fordi Du læste med. God dag! 

Husk vi blandt andet også har et tilbud kørende denne weekend, som du kan se lige HER!