Interview med boligblogger Trine fra Homehappy
  • Vi svarer lynhurtigt på mail
  • Gratis fragt til GLS pakkeshop
  • HURTIG OG SIKKER LEVERING

Interview med boligblogger Trine fra Homehappy

Vi har været så heldige at få et lækkert interview!

Vi har været rigtig heldig, at få fingrene i et helt unikt interview med den søde Trine fra Homehappy.dk! Hun er en blogger, som har en enorm interesse for boligindretning, og det afspejler sig rigtig tydeligt på hendes blog! 

Læs det spændende interview med Trine her! 

1.     Kort om dig, samt hvem/hvor mange der bor i hjemmet?

Mit navn er Trine, jeg er 24 år og hende der gemmer sig bag homehappy.dk

Jeg bor i et rækkehus på 90 kvm. i Sønderborg med min kæreste, Casper, og vores to hunde, Enzo og Balou.

2.     Hvor stammer din interesse for boligindretning fra?

Jeg har altid været lidt nørdet når det kommer til design og arkitektur (I Bezzerwizzer går jeg altid efter de to kategorier). Jeg har altid haft en eller anden oprigtig lyst til at gå i dybden med store kunstnere og deres værker, fordi jeg bare måtte vide alt. Det startede egentlig med Edvard Munch tilbage i folkeskolen, så tog det fart med alt fra Wegner, Banksy, Arne Jacobsen, Santiago Calatrava osv. Jeg har altid elsket at rejse og opleve nye steder, og jo mere jeg egentlig vidste om et sted, jo federe synes jeg det var. Nu har jeg det sådan med alt herhjemme, det skal vække min interesse og jeg skal have lyst til at kigge på det og udforske det. Hvad end det er et møbel eller en sofapude.

Indretning fra Homehappy

3.     Hvad er dit bedste indretningstip?

Indret dit hjem ud fra din mavefornemmelse, og vær ikke bange for at vise din personlighed. Lad dig gerne inspirere af bloggere og boligmagasiner, men bring aldrig noget ind i dit hjem blot fordi det er "IN" - det bliver man nemlig altid træt af. Lad være med at køb en ting, hvis den eneste grund er: "alle andre har det"

Herhjemme er Kubus stager og Kay Bojesen dyr kun en del af indretningen fordi jeg har min design-interesse og kærlighed for klassikere, og på den måde er det ikke bare et statement - men en del af min personlige indretning.

Vis hvem du er i form af dine interesser, rejser, mm. Vi er netop igang med en personlig billedvæg herhjemme, og jeg er sikker på den bliver super cool.

4.     Hvilket rum i dit hjem er du mest vild med?

Stuen! Uden tvivl. Jeg tilbringer ufattelig mange af døgnets timer her!

5.     Dit ultimativt bedste køb nogensinde?

Åh, den er svær! Jeg købte faktisk vores første hund, Enzo, til min kæreste da vi havde været sammen en uges tid. Ja, det kan lyde helt tosset - det endte med, at vi flyttede sammen dén dag og jeg har ikke fortrudt ét eneste sekund. På lørdag fylder han 4 år. Hvad angår boligindretning, så er jeg ret vild med lamper. Mine to bedste køb er mine VP1 lamper i mat hvid. De hænger i køkkenet - og nu kunne virkelig godt tænke mig to ekstra, så vi havde dem over spisebordet også. Homehappy indretning

5 lynhurtige til Trine! 

1.     Hvid eller sort?

Hvid - men ikke uden sort. Jeg elsker kontraster og basic-farver. Kan man mon vælge grå?

2.     Kaj Bojesen ABE eller ELEFANT?

Begge! Vi har to aber og en elefant.

3.     Messing eller kobber?

Åh! Jeg er faktisk mest til stål/sølv. 

4.     Hus eller Lejlighed?

Hus. 

5.     House Doctor eller Bloomingville?

House Doctor.